Ali Haberleri

Ali Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Vali Ersin Yazıcı Kızılay Kan Şubesini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı; kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için Malatya Park Avm girişinde Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından açılan stantı ziyaret etti.

Başkan Er,  Kalıcı Konutlarına Kavuşturmanın Gayretinde Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İkizce Mahallesi’nde yer alan İkizce Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 74.312 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Vali Yazıcı, Başkanlığında Battalgazi Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde, Battalgazi Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın, TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutları inşaat alanında devam edilen çalışmaları ve konutları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçit, Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

MOTAŞ Gece Seferleri İle Malatyalıların Hizmetinde

Malatyalıların gece saatlerinde de ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmesi amacıyla MOTAŞ, gece seferleri düzenlemeye başladı.

İl Emniyet Müdürü Çankal, Basın İle Buluştu

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Basın Kuruşlarıyla ve Basın çalışanlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Sürücü, Yeniden Güven Tazeledi

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığına Ahmet Sürücü, Güven Tazeledi.

 Er, Şehrimizi Ayağa Kaldırmak İçinVar Gücümüzle Gayret Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı Bölgesinde 5 Bin Metrelik Yeni İmar Yolunu Açmasının Ardından Çalışmaların Sonuna Geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

Ölmeztoprak, Malatya’da İmar Ve İhya Çalışmaları Sürüyor

Malatya’da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalarda ki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Psikiyatri Hastaları Hünerlerini Konuşturdu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı.

Vali Yazıcı’dan Trafik Ve İlk Yardım Haftası Mesajı

Toplumda trafik güvenliğini sağlamak ve devam ettirmek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk haftası “Trafik ve İlk Yardım Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için “Trafik ve İlk Yardım Haftası” ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.  

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti  Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.