Eski Bakanlar Coşkun ve Aktan, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Eski Bakan Coşkun, kendisinin Malatya'nın fahri hemşehrisi olduğunu ifade edip özel olarak ziyarete gelemediğini, bunun ancak bu güne nasip olduğunu ifade ederek Vali Toprak'a görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Turgut Özal'ı Anlamak konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen Eski Sanayi ve Ticaret Bakanlarından Ali Coşkun ve Eski Ulaştırma Bakanlarından H. Basri Aktan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ile Mülkiye Başmüfettişi Atilla Şahin, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştürler.

Eski Bakan Coşkun, kendisinin Malatya’nın fahri hemşehrisi olduğunu ifade edip özel olarak ziyarete gelemediğini, bunun ancak bu güne nasip olduğunu ifade ederek Vali Toprak’a görevinde başarılar diledi.

 Eski Bakan Coşkun, Vali Toprak’ın bu güne kadar Türkiye’nin değişik özellikler taşıyan üç ilinde görev yaptığını, Malatya’da da o illerde edinmiş olduğu tecrübelerle daha da başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

Vali Toprak’da kendilerini Malatya’da görmekten memnuniyet duyduğunu ve Malatya’ya şeref verdiklerini ifade edip hoş geldiniz diyerek görüş ve düşüncelerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

Vali Toprak Malatya ve Erzincan’ın komşu iller olması münasebeti ile kendisini burada kendi memleketinde, kendi şehrinde gibi hissettiğini, Malatya’ya geldiği ilk günden, ilk saatlerden itibaren hiç yabancılık çekmediği söyledi.

Malatya insanının çok güzel bir özelliği olan dışarıdan gelen insanları bağrına basmasının, kucaklamasının bunda büyük rolü olduğunu, İnsani niteliğinin de yüksek olduğunu ifade eden Vali Toprak, Malatya’nın ve Malatya insanının kapasitesini çeşitli etkenlerden dolayı tam kullanamadığını ama Cazibe Merkezleri Projesi kapsamında olumlu gelişmelere doğru ilerlediğini ifade etti.

Valilik ziyaretlerini tamamlayan eski bakanlar ve beraberindekiler Valilik girişinde Vali Toprak’la hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan hep birlikte ayrıldılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN