Çerkes Karadağ'la Sohbet

Fotoğraf Ustası Çerkes Karadağ 13 Mayıs 2017 tarihinde MAFSAD'ta sevenleriyle buluşuyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 6.Malatya Anadolu Kitap Fuarında kitaplarını imzalayacak olan Çerkes Karadağ 13 Mayıs 2017 C.tesi saat 19.00’da MAFSAD’ta fotoğrafseverlerle buluşacak.

“Çerkes Karadağ, Türk Fotoğrafının Duayenlerinden Biridir”

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan yaptığı açıklamada, Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ’ın Türk fotoğrafının duayenlerinden biri olduğunu ifade etti. Geçmiş yıllarda Uluslararası Fotokampta kendilerini misafir etme şansı bulduklarını belirten Orhan,  Çerkes Karadağ’ın bu yıl da Kitap Fuarının davetlisi olarak Malatya’da bulunacağını, MAFSAD’ta gerçekleştireceği söyleşide de yılların birikimini günümüz fotoğrafındaki gelişmelerle harmanlayacağını ve  bu güzel sunum söyleşiye bütün fotoğraf dostlarının katılabileceğini  söyledi.

 

ETKİNLİĞİN YAPILACAĞI ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Yer: MAFSAD, İzzetiye Mah. Hamikoğlu Sok. No: 46/A. Battalgazi-MALATYA

Tarih/Saat: 13 Mayıs 2017 C.tesi-19.00’da…

İletişim: 0 533 318 4030 (Özgür Yıldız)

 

ÇERKES KARADAĞ KİMDİR?

Fotoğraf Sanatçısı Çerkes KARADAĞ 1953 yılında Kağızman’da doğdu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğt.Fakültesi Grafik Bölümünde tamamlama eğitimi aldı. Sanat yaşamına lise yıllarında öykü denemeleriyle başladı. Fotoğraf eğitmenliği yaptı, yarışmalarda jüri üyeliklerinde bulundu. FIAP’tan AFIAP ünvanı aldı. Nüans, Tanıdığım Yüzler, Baleylim, Büyülü Prag, Sözde Fotoğraf, Görme Kültürü (4 cilt), Fotoğrafçıyla Diyaloglar,  Öteki Yüz gibi kitapları yazdı.

Fotoğrafçı için "Görüntü Üreticisi" terimini kullanan Çerkes KARADAĞ günümüz dünyasında amatör fotoğrafçıların birer görüntü üretim neferleri olduğunu, fotoğraf çekme arzusunu tetikleyen nedenlerin başında fotoğrafa duyulan yüksek sevgi ve sorumluluk bilincinin yanında yaratma içgüdüsü olduğunu belirtiyor.Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN