Büyük Birlik Partisi'nden Aşure İkramı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetimi Kurulu Tarafından düzenlenen Aşure programına partililer ve çok sayıda davetliler katılıdırlar. Düzenlenen Aşure Programına, STK Başkanları, Muhtarlar, çok sayıda davetliler ve partililer katıldılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Parti binasında gerçekleştirilen etkinliğe katılan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman da misafirlerine aşure ikram etti.  Yapılan etkinliğe BBP İl ve İlçe yöneticileri, BBP Kadın Kolları çalışmaları, gençlik çalışmaları, Mahalle Muhtarları ile BBP Mahalle temsilcileri, partililer ve STK katıldı.

Büyük Birlik Partisi yöneticilerinin dayanışma ve uyum içinde gerçekleştirdiği etkinliğe katılan İl Başkanı Abdulvahap Karaman, “BBP olarak amacımız, dostluğu, kardeşliği,  dayanışmayı, paylaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve hoş bir ortam yaratmak. BBP Partimizin İl ve İlçe teşkilatlarında bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İl Başkanı Karaman “Partimiz hızla büyüyor ve yeni arkadaşlarımızla el ele, gönül gönüle, Milli ve dini hassasiyetlerimizin gerekliliklerini BBP Partisi olarak her zaman yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bolluğun, bereketin, adalet ve hakkaniyetin, sevgi ve merhametin, gönüllerdeki kardeşliğin, paylaşarak yaşanan mutluluğun ve güzelliğin timsali, Muharrem Ayı’nın ve Aşure Günü’nün tüm insanlığa hayır, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, Peygamber Efendimiz’in torunu Hazreti Hüseyin efendimizi ve Kerbela şehitlerini rahmetle yad ediyorum” dedi.

Başkan Karaman Bugün muharrem ayında aşure etkinliğime katılan, aşure aşımızı bizimle gönül gönüle kalp kalbe paylaşan tüm Teşkilatıma ve STK Başkanlarıma teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları il Başkanı Aysun Avcu İse; yaptığı konuşmada, “Muharrem Ayı’nın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. İkram edilen aşurelerin hayrı münasebetiyle üst üste felaketlerle mücadele eden ülkemize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. İl başkanımıza ve ilçe Başkanlarımıza, Kadın kolları teşkilatımıza bu anlamlı gününe emeği geçen herkese ayrı ayrı etkinlik teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin | 03 Eylül 2022 12:09

    İnsanımızın birlik ve beraberliğine vesile olan bu tür organizasyonlar son derece kıymetli ve güzeldir

BUNLARA DA BAKIN