BBP Malatya Kadın Kollarından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyarette bulundu. Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Anadolu Basın Birliğinin Çalışmalarını Takdir Ediyorum Dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler parti olarak basınımıza değer veriyoruz ve destekliyoruz dedi. Basın bizim için çok önemlidir. Vatandaşlarımıza haber almada çok önem arz ediyor. Basınımızın ayakta durması için yerel yönetimler mutlaka destek olmalıdır ve her zaman basınımızın yanında olmalıdır. Basınımızın ayakta durması için yerel yönetimler ve yine siyasilerimiz destek olmalıdır.

Başkan Aysun Avcu,  Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri Malatya’mızda çok önemli işler yaptıklarını görüyoruz. Bizler bu çalışmaları gördüğümüzde gerçekten duygulanıyoruz ve bir Malatyalı olarak değer veriyoruz. Yeter ki güzel çalışmalar yapsınlar bizlerde siyasiler olarak her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek istiyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu,  Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve yönetim Kurulu Arkadaşlarım Adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Avcu, Bu vesileyle 24 Temmuz Basın günlerini kutluyorum ve meslek hayatlarınızda nice güzel günler ve  yıllar diliyorum, Allah kolaylıklar versin, Çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Bugün derneğimize ziyarete gelen Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu üyelerine, Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği olarak tüm siyasi partilerimize eşit bir şekilde destek oluyoruz ve olamaya devam ediyoruz. Bu güzel Ülke hepimizindir. Ülkemize kim iyi bir şekilde hizmet eder ise her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek istiyorum. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Hani derler ki birlikte güç doğar. Bizlerde bu birlik her zaman vardır ve var olacaktır.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Derneğimiz ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu’nun çalışmalarını görünce bir Malatyalı olarak gerçekten seviniyorum. Başkan Avcu, Halkın içinden gelen bir hanımefendi ve yakinen tanıdığım için gurur duyuyorum dedi. Başkan Dağ, Derneğimize yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretlerden dolayı kendilerine ve yine ekibine teşekkür ediyorum. Başkan Aysun Avcu, Aynı zamanda Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com, Köşe yazarıdır. Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ’ya ve ekibine siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN