Başkan Yalçın, 29. Yıl Dönümü İçin Yollara Revan Olduk

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, Yıl Dönümü İçin Yollara Revan Olduk29 yıl önce Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde 99 kurucu ile katılan dürüst ve seviyeli davamız için 29. yıl dönümü için yollara revan olduk.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Siyasi hayatına, 29 yıl önce Şehit Lider MuhsinYazıcıoğlu önderliğinde 99 kurucu ile katılan dürüst ve seviyeli davamız için 29. yıl dönümü için yollara revan olduk. Türkiye'nin her tarafından gelen dava sevdalıları Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu nu ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıp, davanın devamı için tek yürek olan arkadaşlarımızı kutlarım. Unutulmamalıdır ki her bir ses, tek ses için

Aynı aşk, iman, dürüstlük ve doğrulukla yolumuza devam ediyoruz"

29 yıldır, ülkemize, milletimize hak ve değerler doğrultusunda hizmeti esas alan bir dava hareketiyiz. Çok zorlu mücadelelerden geçiyoruz.  Bizim hareketimizin Dava olduğunu herkes biliyor.  Kurulusundan beri çizgisinde hiç ayrılmayan dava hareketimiz, var ve devam edecek inşallah. Eğilmeden bükülmeden yanlışa düşmeden aynı heyecan ve aşk ile yolumuza devam edeceğiz.

Kadim bir medeniyetten geliyoruz. Bu bağlamda, inanç ve değerlerimizin devamı için mücadelemiz devam edecektir. Hiçbir küresel gücün önünde eğilmeyen ve bu kutlu yolda liderini Şehit veren bir davanın mensuplarıyız.

Daha nice, diri, iri, birlikte ve tek yürek olarak  yıllara....

Kutlu olsun. Var ve Yaşasın Alperen Ocakları

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN