Baskan Sürücü, Çalışan Emekliler Kimdir

HÂK BİR Çalışan ve Emekliler İl Bşknlığı  Öncelikle ÇALIŞAN ve EMEKLİLER Kimdir.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çalışan emekliler ve bu vasfı niçin Aldılar.? Bilmek gerekir.

 Sosyal Hukuk Devletinde Yüce ALLAH'IN tayin ettiği zaman diliminde, Sorumluluk bilinci ile Bireysel, Ailesel,Çevresel , Sorumlulukları ile  İnancı ve Devletine karşı sorumluluklarını yerine getirmek için ,Yine Yüce ALLAH'IN Tayin ettiği  İşle uğraşarak Hedefine ulaşmak için bilgi ve tecrübe edinen insan ve İnsanlar topluluğudur. Bu tarif dahada detaylandırılabilir.

 Önce Çalışacak HAK edince Emekliler  sınıfına dahil olacaktır. Çalışma ve  Emeklilik hayatında Yeni Dünya düzeninde sorumlulukları dahilinde amacı,  Allah tan başkasına muhtaç olmamaktır.

 İşverenlerin nasıl ki hedefleri varsa, Çalışanlarında Emeklilerinde hedefleri vardır. Örnek Bir kira bedeli kadar, Asgarî ücret alan Emekli maaşı Alan kişilerden , Saglıklı düşünce ve huzurlu sosyal geçinme beklenmesi Kabul edilemez. Kabul edilirse Onurlarını kırmış olursunuz. Bu baglamda"" HAK BİR Çalışan ve Emekliler il başkanlığı "' kurulmuş Üyelerinin yanında ,sesi olmayı görev bilmiştir.

 Hükümetimizin Çalışmaları olumlu yönde olduğunu İnşaallah HÂK noktasında Çalışan ve Emeklilere HÂK ettiğini verecek ve İşverenlere de verdireceği kanaatindeyim. Sorunu olan Tüm Emekli ve Çalışanlara kapımızda gönlümüzde açıktır. Unutulmamalıdır ki Çalışan ve Emekliler Gelecek nesli yetiştiren yeni Dünya düzenine ışık tutan Bilgelerdir. Saygılarımla

 Ahmet SÜRÜCÜ

HAK BİR Çalışan ve Emekliler

 il Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN