Başkan Sadıkoğlu'ndan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Basın konteyner ziyaretleri kapsamında bugün Anadolu Basın Birliği  Derneğini  ziyaret etti.

Başkan Sadıkoğlu,’’mevcut ve yeni sanayi alanlarımızın gelişiminin önü açılmalı ,üretim ve istihdam artarak devam etmeli ve şehrimizin bu alandaki cazibesi artırılmalı’’dedi.

Gerçekleşen ziyarette , Malatya sanayisi 6 Şubat öncesine dönemedi, Deprem bölgesine verilen destek ve kolaylaştırıcı adımlar artarak devam etmeli” şeklinde açıklama da bulunan Sadıkoğlu,“Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmış ve programda yatırım, üretim, istihdam ve ihracata dayalı büyümeye dikkat çekildi. Programda özellikle deprem bölgesine yönelik finansman desteklerine de vurgu yapıldı.  Bu doğrultuda bölgemize yönelik desteklerin artarak devam etmesi büyük önem taşıyor. Artan teşviklerle mevcut ve yeni sanayi alanlarımızın gelişiminin önü açılmalı üretim ve istihdam artarak devam etmeli.Açıklanan yeni sanayi alanları da OVP’nin uygulanmaya devamının bir göstergesidir.“

Yaşadığımız depremler sonrası toparlanma sürecinde sanayicilerimize, ihracatçılarımıza ve çalışanlarımıza tüm zorluklara rağmen vermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

Sadıkoğlu,’’Rekabetçi konumumuzun sürdürülebilirliği için yeni destekler şart. Bununla birlikte finansmana ulaşım ve maliyetlerin yüksek oluşu da en büyük sorunlarımız arasında yer alıyor.

 Dünya geneli ekonomik göstergelere baktığımızda, dolar değer kazandıkça maalesef tüm dünyada hammadde maliyetleri artıyor. Bu sebeple üretimlerimizde katma değeri artırmak ve sağlam adımlar atmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın  Birliği  Malatya Şube Başkanı  Zeki  DAĞ, ise, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve 

beraberindeki heyete  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Dağ, Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun  çalışmalarını takdir ediyoruz. Sayın Sadıkoğlu, göreve geldiği günden bugüne kadar her zaman olduğu gibi Malatya esnafının yanında olmuştur.

Anadolu Basını Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına  kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN