Başkan Koyun, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Arif Koyu’nun Mesajı Şöyle:

BİN AYDAN HAYIRLI KADİR GECESİ

İçerisinde rahmet, şefkat, merhamet, feyz, bereket ve bağışlanmayı barındıran, Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesinin hürmetine ALLAHIM sana layık kul, habibine layık ümmet olarak yaşamamızı nasip et, bize dünyada ve ahirette iyilikle güzellikler ihsan et. Bize rahmetinle muamele eyle, bizi darda koma, kuraklık kıtlık ve tabii aftlarla bizi imtihan eyleme. Rabbim bizi kıskançlık, cimrilik, şükürsüzlük, hadsizlik, fitne, fesat, haset hastalıklarından koru birlik, beraberlik içinde vermiş olduğun mal, mülk, evlat vs nimetlerine şükredip; birebirimizin hak ve hukuklarına saygı göstererek yaşamamızı nasip et. Dünyanın muhtelif yerlerinde ızdıraba düçar olmuş kardeşlerimize yardım et.

Bu günlerde ülkemizde rahmet yağmurlarına ihtiyaç duyuyoruz ya rabbim ülkemiz ve ilimiz üzerine rahmet bulutlarını gönder ve bizleri rahmet yağmurlarınla mükâfatlandır. Devletimiz; huzur ve mutluluğumuzun daim olması dileklerimle KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN