Başkan Çınar, Kadir Gecesi Özel Programlarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Kadir Gecesinin Feyzi Ve Bereketi Hepimizin Üstüne Olsun”

Kuran-ı Kerim’in Cenab-ı Allah tarafından yeryüzüne gönderildiği Kadir Gecesi dolayısıyla Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bin aydan daha hâyırlı olan Kadir Gecesinin feyzi, bereketi ve izzeti hepimizin üstüne olsun.” diye konuştu.

Vali Aydın Baruş ile birlikte Cebrail Kurel Erkek Hafızlık Yatılı Kuran Kursundaki iftar programına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, iftarın ardından Kuran Kursu öğrencileri tarafından okunan ilahiler, kasideler ve Kuran-ı Kerim Tilavetini dinledi.

Cebrail Kurel Erkek Hafızlık Yatılı Kuran Kursu idarecilerine Kadir Gecesi ruhu ve anlamına yakışan iftar programından dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar daha sonra teravih namazını kıldığı Barguzu Sofuoğlu Camisinde vatandaşlara çay ve tatlı ikramında bulunup Kadir Gecesini tebrik etti.

Ramazan Ayı ve Kadir Gecesinin ruhu, kimliği, feyzi ve bereketinin Yeşilyurt’un dört bir tarafını sardığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ramazan-ı Şerif ayının son günlerini idrak ettiğimiz bu kutlu zaman diliminde Kur'an-ı Kerim'deki ifadesiyle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu gecenin feyiz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmemiz adına düzenlenen iftar programları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerde hemşehrilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim hepimizi arınmış bir şekilde bayrama erişmeyi ve razı olduğu kullar arasına dâhil olmayı nasip eylesin. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor; huzur, barış, mutluluk ve kardeşlik içerisinde nice Ramazan ayı idrak etmemizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN