Adıyaman'da Suriye'ye 2 Tır Yardım

Adıyaman Belediyesi İle Hayrat Vakfı'ndan, Suriye'ye 2 Tır Yardım Daha…

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Adıyaman Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Derneği Adıyaman Temsilciliği arasında, Suriye’deki vatandaşlara el uzatmak için geçen yıl Nisan ayında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde iki tır yardım malzemesi daha düzenlenen törenle Suriye’ye yollandı.

Adıyaman Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği Adıyaman Şubesi arasında Suriye’deki iç savaş mağdurlarına el uzatmak için geçtiğimiz aylarda imzalanan işbirliği protokolü gereği toplanan ikinci yardım malzemeleri düzenlenen törenle Suriye’deki savaş mağdurlarına yollandı.

İl Müftülüğü önünde gerçekleşen törene katılan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yardımların devam edeceğini dile getirdi.

Daha önce de Suriye’deki savaş mağdurlarına 5 tır yardım malzemesi gönderen Adıyaman Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Derneği Adıyaman Şubesi, bu kez de içerisinde gıda ve giyecek ağırlıklı iki tırı dualarla bölgeye yolladı.

Gerçekleşen törene, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun yanı sıra, İl Müftüsü M. Ali Öztürkçü ile Hayrat İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ve hayırseverler katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN