Adıyaman Belediyesi Haberleri

Adıyaman Belediyesi Haberleri

Belediyespor, Türkiye Kupası Müsabakaları İçin Rize’de

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, geçen sezon çeyrek finale kadar yükseldiği Türkiye Kupası müsabakası için Rize’ye gitti.

Kamulaştırılan Mülkler Bir Bir Yıkılıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaların bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Yeşilyurt Caddesi’nde Asfalt Çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Yeşilyurt Caddesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

Üst Geçitler Pırıl Pırıl

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan üst geçitlerde temizlik çalışması yaptı.

Karapınar Mahallesi’nde Altyapı Çalışması

Şehrin yıpranan alt yapısını değiştirmek ve yeni yerleşim yerlerine altyapı götürmek için yoğun bir çalışma içerisinde olan Adıyaman Belediyesi, Karapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan, Belediye Meclisine ve İtfaiyeye Ziyaret

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısına katılarak meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Kutlu, Belediye Personeliyle İftar Açtı

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışan personelle iftar yemeğinde buluştu.

Uluslararası 1. Adıyaman Perre Sanat Çalıştayı Resim Sergisi Açıldı

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi ortaklığında bu yıl ilki düzenlenen ‘Uluslararası Adıyaman Perre Sanat Çalıştayı’, açılışı gerçekleştirilen Resim Sergisiyle sona erdi.

Adıyaman Belediyesi Trafik Konusunda Bilgilendiriyor

Adıyaman Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla Adıyaman Park AVM’de bilgilendirme standı açtı.

Adıyaman Belediyesi’nden Engelliler Haftası

İl protokolü, Adıyaman Belediyesi’ninEngelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlar için verdiği yemekte, engelliler ve aileleriyle bir araya geldi.

Kitap Fuarı’nda Duygu Dolu Konser

Adıyaman Belediyesi tarafından Sanat Sokağında açılan Kitap Fuarı, 48 yazar ve 21 yayınevini Adıyamanlılarla buluşturmanın yanı sıra, birbirinden güzel etkinlikleri de meraklılarıyla buluşturuyor.

Buray’dan Muhteşem Konser

Pop müziğin başarılı isimlerinden Buray, Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserinde Adıyaman’daki hayranlarıyla buluştu.

Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Atatürk Bulvarında yol genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Milli Takımın Efsane Kaptanı Bülent Korkmaz, Adıyamanlılarla Buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Deneyim Paylaşımı Programı’na katılan Milli Takımın ve Galatasaray’ın efsane kapanlarından Bülent Korkmaz, deneyimlerini sporseverlerle paylaştı.

 Adıyaman Belediyesi, Bülent Korkmaz’ı Misafir Ediyor

Milli Takımın ve Galatasaray’ın Efsane Kaptanı Adıyamanlılarla Buluşuyor

Başkan Kutlu, Projelerini ve Çalışmalarını Anlatmaya Devam Ediyor

“Günü Kurtarma Yerine Uzun Vadeli Hizmetler Üretmeye Çalışıyoruz”

İşitme Engelliler Futbol Takımından, Başkan Kutlu’ya Teşekkür Ziyareti

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticileri, takıma verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bu Seferberlikte Bizde Varız

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi Tarafından Başlatılan Okuma-Yazma Seferberliğine Bir Destek De Adıyaman Belediyesi’nden Geldi.

‘Nikâh Kâğıdı’ Oyunu Sahnelendi

Adıyaman Belediyesi, Van Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Nikâh Kâğıdı’ adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturdu.

Adıyaman Belediyesi Gençleri Üniversiteye Hazırlıyor

Adıyaman Belediyesi tarafından üniversite sınavına hazırlanan gençler için açılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kadın ve Gençlik Merkezi, üniversite adaylarından yoğun ilgi görüyor.

Adıyaman Belediyesi Kentsel Dönüşüm İçin Start Verildi

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmelere başladı.

“Adıyaman’da Turizme Destek Olunmalı”

Başkan Kutlu, Tütün Üreticilerinden Sonra Turizmcilerin De Sorunlarını Dile Getirdi.

Adıyaman Belediyesi Kaldırım Taşlarını Boyadı

Adıyaman Belediyesi tarafından ‘daha güzel bir Adıyaman için’ şehir merkezindeki ana caddelerde kaldırım taşları boyandı.

Hentbol Türkiye Kupası 2. Tur’daki Rakipler Belli Oldu

Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan ve Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının da mücadele edeceği 2017-2018 sezonu Erkekler Türkiye Kupası 2. tur grupları belli oldu.

‘Adıyaman Belediyesi 1. Ulusal Satranç Turnuvası’ Sona Erdi

Belediye Başkanı Kutlu:“Satranç Turnuvasını Her Yıl Düzenleyeceğiz”

Adıyaman Belediyesi’nden Yeni Trafik Düzenlemesi

Adıyaman Belediyesi, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.