Yüzüğün Efendisine Rakip Adıyaman'dan Çıktı

Yeni Bir Yüzük Macerasını Türkiye'den Dünyaya Sunuyorum...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Adıyamanlı eğitimci yazar Erdal Bereket'in ilk kitabı olan Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin, Altın Meşale Yayınlarda çıktı ve raflarda yerini aldı.

Aynı zaman da dövme ve resim sanatıyla uğraşan üç çocuk babası BEREKET ilk kitabının yazılmasıyla ilgili şunları söyledi: "Bir hayal kurdum ve bu hayal bana hükmetti. Bu hayal kendisini oluşturmam için beni bunu yapmam gereken bir ödevmiş gibi kabullendirti. Eve kapandım ve bu kurgu kitabını yazdım."

Henüz çocuklarının kitap yazdığından haberinin olmadığını ve kitabının onlar için sürpriz olduğunu söyleyen BEREKET:"Benim üç çocuğum vardı. Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin kitabımın çıkmasıyla adeta dördüncü çocuğumun doğduğu duygusuna kapıldım. Yazarlıkla hayatımın en güzel hobisini edindiğimi düşünüyorum. Bu hazzı başka bir etkinlikte bulamam." dedi.

 İlk kitabı Yüzüğünün Taşıyıcısı Erolin hakkında bilgi veren Sanatçı Eğitimci Yazar BEREKET şunları söyledi:

"Kitap, Fantastik bir kurgu. Orta Dünyaya yeni bir hikaye kurguladım. iyilik ve kötülüğün ilk başlangıç savaşının hikayesi. Bu hikayenin içindeki kahramanların farklı yetenek ve statüleriyle sürükleyici bir yolculuğa davet ediyorum herkesi. Yeni bir yüzük macerasını Türkiye'den dünyaya sunuyorum."

 

Altın Meşale Yayınları Editörü ve Genel Yayın Yönetmeni Eğitimci Yazar Mustafa COŞKUN:"Editörlüğünü yaptığım Erol'in kitabının çok farklı bir tarzı var. Yazar, okuyucuyu eskilere ve maceraya sürükleyecek güzel bir kurgu hikaye hazırlamış." dedi.

 

Kitabını "Yüzüklerin Efendisine" benzetenler için Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin'in farklı olduğunu belirten BEREKET:  "Erolin, orta dünyaya yeni ve daha farklı karakterlerle bambaşka bir hikaye kitabı" dedi.

 

İtalyan yazar Dante'den çok etkilendiğini vurgulayan BEREKET gezmeyi çok sevdiğini vurgulayarak: "Dünyanın en güzel ülkesinde yaşadığımın farkındayım. Yine de dünyanın bütün müzelerini gezmek ve dünyanın bütün yemeklerini tadmak isterdim." dedi.

 

Baskıya hazır yeni kitaplarının da olduğunu ve yazmaya devam edeceğini vurgulayan BEREKET etkilendiği kitaplarla ilgili şunları söyledi: "En çok beğendiğim kitapları sıralarsam, diğerlerine hakaret etmiş olurum. Yine de Sofie'nin Dünyası, İlahi Komedya, İlyada Ve Odesia, Böyle Buyurdu Zerdüşt ve  Motaıgne Denemeler kitapları benim için bir adım öne çıkar."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN