Yeşilyurt Belediyesi'nden Mükelleflere 30 Haziran Uyarısı!

Güner 'Borç Ödeme, Yapılandırma Ve Taksitlendirme İşlemlerini Son Güne Bırakmayalım'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Yeşilyurt Belediyesi´ne borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunurken, yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihinin 30 Haziran 2017 olduğunu açıkladı.

Borç yapılandırması için müracaatların devam ettiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, “ 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesi ile birlikte emlak, çevre temizlik, eğlence ve ilan reklam vergileri yeniden yapılandırılıyor. Mükelleflerin isteğine göre peşin ya da 6, 9, 12 ve 18 taksit halinde yapılandırma yapılacak olup taksitlerin iki ayda bir ödeme kolayları mevcuttur. Vatandaşlar yapılandırma tarihine bakılmaksızın kanun kapsamında 30 Haziran 2017 tarihine kadar Yeşilyurt Belediyesine ait tüm borçları yapılandırılabilecek” dedi.

“BORÇ ÖDEME VE TAKSİTLENDİRME İŞLEMLERİNİ SON GÜNE BIRAKMAYALIM”

Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, yapılandırma ve borç ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunulurken, “Borçların yapılandırılmasından faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 30 Haziran 2017 gününe kadar Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki Hizmet Binası, Yakınca’daki İdari Binası ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasındaki tahsilat veznelerimizde taksitlendirme ve ödemelerini yapabilirler. Vatandaşlarımızın bu işlemlerini son güne bırakmadan rahat bir ortamda yapmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

BUNLARA DA BAKIN