Yazıhan'da Sulama Suyu Borusu Patladı

Yazıhan Boztepe barajında sulama su borusunun patlaması, Yazıhan çiftçisini zor durumda bırakmıştır ve Çiftçilerin mahsulü kurumaya başladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yazıhan Boztepe barajında sulama su borusunun patlaması, Yazıhan çiftçisini zor durumda bırakmıştır ve Çiftçilerin mahsulü kurumaya başladı. Zaman zaman bu bölgede sürekli olarak sulama borusunun patlaması çiftçileri mağdur etmiştir ve mağdur etmeye devam etmektedir. Bu bölgede bulunan çitçiler ise biran önce patlayan su borusuna bir çözüm bulunmalıdır diyorlar.

Yazıhan’da sulama borusunun patlaması çiftçileri zor durumda bıraktı. Yazıhan Bölgesinde bulunan çiftçiler pancar, Buğday ve Ayçiçek ve yine bu bölgede bulunan çiftçileri zor durumda bırakmıştır. Yazıhan Karaca Mahallesinin bulunduğu bölgede sulama borusunun patlamasına hala bir çözüm bulunamamıştır ve zaman zaman bu sulama borusunun patlaması Çiftçileri zor durumda bırakmış, mahsullerin kurumasına neden olmuştur.

Patlayan Sulama borusunun biran önce yapılması nedeniyle Battalgazi sulama birliği ekipleri ve vatandaşların desteğiyle borunun yapılması için büyük bir çalışma içine girmişler ve biran önce bu patlayan borunun değişmesi için çalışmalar devam ediyor.

Haber ve Fotoğraf: Kenan Akyol

Malatya Birlik Gazetesi Muhabiri

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN