Şehitlerimizin Mekanları Cennet Olsun… - ZEKİ DAĞ

Şehitlerimizin Mekanları Cennet Olsun…


Alçaklar Askerimizi Şehit Ettiler.

Hani ne oldu Soçi sözleşmesi.

Türkiye ve Rusya ve yine İran arasından imzalanan Soçİ sözleşmesi ne oldu? Neden Rusya ve İran uymadılar? Alçaklar bizim Askerimizi şehit ettiler. Ayıdan da Ruslardan da dost olmaz. İran Cumhurbaşkanı çıkmış, “Türkiye ile aramızda bir anlaşma yapalım. Rusya’yı devre dışı bırakalım” diyor utanmadan.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de Hükümeti de güçlüdür. Asla dış güçlere boyun eğmeyecektir. Ne kadar olsa da içimizdeki bazı hainler sevinse de ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Hele hele içimizdeki bazı hainler seviniyor ama er geç bunların başına da taş yağacaktır. Alçaklar ne kadar sevinseler de bu hareket devam edecek ve etmelidir. Geri dönüşü olmaz olamaz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şu anda güçlü bir hükûmeti var. Diğer taraftan kendi silahlarımızı topumuzu tüfeğimizi kendimiz üretiyoruz. Ama ne hikmetse bazı hainler yaptığımız silahları duyunca ve görünce rahatsız oluyorlar. İşte bunlar Türkiye karşı hainlik yapıyorlar. Bu güzel Ülkemizi beğenmeyen hainler derhal terk etsinler. Er geç Allah belanızı verecektir…

İşte yerli silahlarımızla bugün sınırımızı koruyoruz. Hainler bunları görmüyorlar ve görmezlikten geliyorlar. Bu Millet eskisini de gördü, yenisinide. Kim ve kimlerin bu güzel Ülkemize hainlik yaptığını ve sevmediğini herkes biliyor artık. Bakıyoruz bazıları şehitler üzerinde siyaset yapıyor. İşte bu bir şerefsizliktir ve alçaklıktır. Bu şehitler hepimizindir ve sahip çıkmalıyız. Kim olursa olsun asla şehitlerimiz üzerinde siyaset yapamaz ve kullanamaz.

Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm siyasi partiler birlik beraberlik içinde olmalıdır. Bakın Ülkemizi ateş çemberine alınmıştır. Bugün birlik günüdür. İnsanlar yanlış yaparlar ama bu yapılan yanlışlarda ortak olarak düzetilir. Hep birlikte düzeltmeliyiz. Yarın eyvah demeden her kesimin birlik beraberlik içinde olmalıdır. Bu güzel Ülke hepimizindir. Bırakın Yahudileri ve kâfirleri kendi Ülkenize ve kendi vatandaşlarınıza sahip çıkınız. Bakınız bugün sınır ötesinde Türk Silahlı Gücümüz gece gündüz demeden bir savaş halindeler. Ülkenin namusunu koruyorlar, geliniz hep birlikte destek olalım. Bugün birlik günüdür. Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmayalım, yazıktır ve günahtır. Zaten Şehitler üzerinde siyaset yapanlar günahı da bilmez şehidi de bilmez. Unutmayınız bu gün birlik günüdür.

Türk Silahlı Küvetlerimiz güçlüdür. Bakıyoruz içimizdeki bazı hainler askerimizin gücünü bilmiyorlar. İşte size kapak olsun bakınız sınır ötesinde neler oluyor. Sen evinde sıcak sobanın ve kaloriferin önünde otururken Mehmetçik cephede savaşıyor. Bakınız bu top tüfekleri kim ve kimler yapmış ve kim yapıyor, Herhalde baban ve deden yapmıyor. Bakıyoruz bazı ahlaksızlar ve yine kendini bilmeyen namussuzlar Ülkemizin başarılı olmasını istemiyorlar. Bu örümcek kafalı hainler hala siyasete diye diye geberecekler. Allah belanızı versin…

Suriye’de atılan silahlara bakınız F 16'larımız, uçuşa yasak bölge tanımadan SU 24'leri düşürüyor. Rus hava savunma sistemleri SİHA’larımız tarafından yok ediliyor. SİHA'lar rejimin tankını, topunu, ebabil kuşları gibi yakıp geçiyor. Suriye’de kullandığımız silahlar bizleri gururlandırıyor ve her ne hikmetse içimizde bazı hainleri hala rahatsız ediyor. Tabi ki bu içimizdeki hainlerin zaten bu silahların nasıl yapıldığı umurunda bile değildir. Bunlar anlamazlar ki zaten hain ne anlar.

Ülke olarak kendi ürettiğimiz bu silahların en çok katkıları olan Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katkıları büyüktür. İşte dışarda aldığımız silahları şimdi kendimiz yapıyor hala içimizdeki bazı hainler rahatsız oluyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız didardan silah ve buna benzer silahlar isterken vermediklerini herkes tarafından bilinmektedir. Ama şimdi ne oldu, kendi silahlarımızı kendimiz yapıyoruz ve haberiniz varımı içimizdeki hainler, bir dönünüz etrafınıza bakınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümeti neler yapmış neler yapmış. Burada siyaset yapmıyoruz ve doğru olan neyse onu yazıyoruz.

Yine diğer tarafta kaç yıldır beslediğimiz ve Ülke olarak misafir etiğimiz göçmenlerin hal ve hallerine bakınız. Bu göçmenler Ülkemize gelmeleri için, Avrupa bildiği ve buna benzer bazı ülkeler birlikte oldular ve bu mültecileri Türkiye’de misafir olsunlar bizlerde ortak olarak destek verelim demişlerdir. Avrupa bildiği yaptıkları yardımları beli Türkiye’nin yaptıkları yardımları beli ve ortadadır. Ama bakıyoruz bazı hainler neymiş Avrupa birliği bu parayı ne şartlarda vermiştir diye her gittiği yerlerde ahlaksızca konuşmaya başlıyorlar. Zaten içimizdeki bu ahlaksızlar kendi Ülkesini düşünseler bu tur konuşmaları yapmazlar. Bu gün kapılar açılınca işte her şey meydanda. Haydi, içimizde ki hainler şimdi konuşunuz sizi görelim. Tabi ki tapanız tutmaz ki.

Bakınız Yunan Polisi mültecilere nasıl zülüm yapıyorlar ve tüm dünya görüyor hiç kimseden ses bile çıkmıyor. Tatbiki içimizde bulunan bazı hainler ne hikmetse sessiz kalmışlardır, Allah belanızı er geç verecektir. Yunan polisinin binlerce mülteciyi darp ederek ve öldürerek işkence yapıyor. Neden sesiz kaldınız.

Ülke olarak bugün birlik günüdür. Hep birlikte Ülkemize sahip çıkalım. Bakınız dört tarafımız ateş çemberine sarılmış, Bu gün birlik günüdür. Siyasi olarak kim böyle demiş kim şöyle demiş, Bırakınız siyasi çekişmenizi bir tarafa bugün birlik içinde olalım. İçimizdeki bazı hainler ve namussuzları ve yine dışardaki hainleri sevindirmeliyiz. Kim bu güzel Ülkemize zarar veriyorsa asla affedilmelidir ve gereken en büyük cezayı verilmelidir. Geliniz bu güzel Ülkemize, Bayrağımıza, Kuranımıza ve Ezanımıza sahip çıkalım. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Hep birlikte Türkiye’yiz.

ALLAH’IM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE YARDIMCI OL…

ALLAH’IM SEN BÜYÜKSÜN ASKERİMİZE GÜÇ VE KUVVET VER…

ALLAH’IM DÜŞMANLARI KAHRI PERİŞAN EYLE.

ALLAH’IM İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ SEVİNDİRME VE KAHRI PERİŞAN EYLE.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VE VATAN BÖLÜNMEZ…

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK