Ne Bekliyorsunuz Beyler… - ZEKİ DAĞ

Ne Bekliyorsunuz Beyler…


En son bugün Kocaeli’nde görülen bir davada ki (iğrenç adam davası) soysuz adam, karısına 26 yıl boyunca işkence yapmış. Sokağa attığı oğlu hapse düşmüş, karısı uyurken 12 yaşında ki kızını istismar etmiş. İnsanın içi böyle haberleri okumayı da yazmayı da kaldıramıyor. Bu şerefsiz kocalara, kanı bozuk babalara sayın vekiller dur demeyecek te kim bunları durduracak, anlamıyorum. Sadece bekliyorum.

Ne Bekliyorsunuz Beyler! İlla ki sizin mi canınız yanacak? Söyleyin sizi harekete geçirecek son nokta nedir? Çocuğa ve kadına cinsel istismara gerçek anlamda ne zaman dur diyeceksiniz? Bir KHK yeterli değil mi? Bir çocuğun daha gözyaşı dökmemesi için, bir çocuğun daha hayatının kararmaması için neyi bekliyorsunuz?

Kanunsa çıkarmak elinizde. Asgarisinden idam istiyoruz idam. Başka bir ceza olmaz, olamaz. Çocuğa tacize tecavüze başka bir ceza öngörülemez. Yeter Sayın beyefendiler, siz bu milletin sabrıyla mı oynuyorsunuz? Ya da verin bize biz gereğini anında yaparız, Allah’ın izniyle. Avrupa uyum yasaları da Brüksel kriterleri de sizi bağlar mı bilemem ama bizi bağlamaz.

Gün geçtikçe toplumsal olarak büyük bir çöküntü içerisindeyiz. Tacizi, tecavüzü ve şiddeti içinde barındırmayan bir televizyon dizisi neredeyse yok gibi. RTÜK ne iş yapar kardeşim. Doğru düzgün bir televizyon dizisi olmaz mı? Namusumuz dediğimiz kadınımız kızımız, soyunup dökülmeden film çevrilemez mi? Reytinginiz düşer. Vay sizin o yükselen reytinginiz batsın emi…

Kadın erkek ilişkisi olmayan dizi veya program yok gibi. Kadın hep vitrinde. Yeter be kardeşim. Evde ailemizle bir program seyredemez olduk. Yarışma programlarında sunucu soruyor, yarışmacılar en mahremlerini ortaya döküyor. İstanbul’u fetheden yüce komutan Fatih Sultan Mehmet’in mi, torunlarıyız bizler. Çanakkale’de yatan ecdat doğrulsa bizler utanmaz mıyız?

Etkili yetkili, etkisiz yetkisiz velhasıl duyarsız bir toplum olmuşuz. Hızla değişen bizler dünü arar olmuşuz. Yüz yıl önce topla tüfekle Çanakkale’yi geçemeyen it sürüsü, bugün türlü entrikalarla, rezil televizyon programlarıyla yatak odamıza kadar girdiler. Biz hangi medeniyetten bahsediyoruz. Biz kendimize sahip çıkamazken kime meydan okuyabiliriz ki.

Gelin bugünden başlayalım. Kendimize, ailemize, çevremize sahip çıkalım. Yarın mahşerde ceddimizin yüzüne bakabilmek için kendimize gelelim. İçimizde ki baba müsveddelerini temizleyelim. Çocuklarımızı hiçbir zaman tek bırakmayalım. Hele ki ite köpeğe yem etmeyelim.

Hani telefonunuz, televizyonunuz, tabletiniz yüklenen programları artık kaldıramaz ve donmaya başlar, fabrika ayarlarına döndürdüğünüz zaman düzelir. Bizim de fabrika ayarlarına dönmemiz gerekiyor. Buna Asil Soyumuz Türklük, Yüce Dinimiz İslam yeterlidir.

Yukarıda belirttiğim gibi şerefsizlere gereken cezanın verilebilmesi için yeni kanunlar bekliyor, herkese saygılarımı sunuyorum.

Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım Beyler…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…