Kudüs, Tüm Müslümanlarındır - ZEKİ DAĞ

Kudüs, Tüm Müslümanlarındır


Kudüs, Bizimdir bizim olacaktır. Kudüs,  Bizim kırmızı çizgimizdir. Kudüs düşerse İslam Dünyası’da düşer. Allah’ın izniyle, Kudüs düşmeyecek ve düşmeyecektir.

ABD Başkanı Trump’un Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan ABD’nin eskimiş kararını uygulamaya koyma cürretkârlığını göstermesi, İslam Dünyası olmak üzere bütün dünya siyasetinde bir infiale yol açmış durumda. Trump, kendi ülkesinde nerdeyse bir ağırlığı ve bir ağırlığı olmadığını görünce, kudurmuş köpekler gibi Kudüs’e ve İslam dünyasına saldırmaya başladı. Yatma İslam dünyası yatma, ayağa kalkma zamanı gelmiştir. Yahudilerle iş birliği içinde olma! Kudüs’e sahip çık!

Eskimiş karar” diyoruz çünkü daha önce de söylediğimiz gibi bu karar aslında ABD tarafından 1995 yılında alınmış ve şu ana kadar her seçilen ABD başkanının seçim vaatleri arasında olduğu halde, iş başa düştüğünde uygulamaya koymayı ertelediği bir karar. Tabiki İslam dünyası sesiz kalırsa bu Yahudiler her konuda önümüze duvarları öreceklerdir. Bu Yahudiler ne zaman İslam dünyasına saldırıda bulunsa ne hikmetse Türkiye’den başka ses çıkaran olmuyor. Bu nasıl bir Müslümanlıktır. Suudi kralına bakıyoruz sessiz kalması ve bırakınız sessiz kalmayı birde yayın yasağı getirmiştir. İşte bunlar Yahudilerin maşalığını yapıyorlar. Bu mahlûkata nasıl Müslüman diyelim.

Seçimleri kazanmak için kendilerini Amerika’daki Yahudi lobilerine sıcak mesajlar vermek zorunda hisseden başkanlardır. Amerika’daki Yahudilerin reel dünyada seçim süreçlerinde olduğu kadar bir karşılıkları olmadığı gerçeğiyle yüzleşiyorlardı. Dünya Yahudiler’den ibaret olmadığı gibi, Yahudiler’in ABD siyasetçilerinin gözlerini boyayarak yarattıkları görüntülerden de ibaret değil. İşte bunların gözü dönmüştür. Yeter ki Müslümanlar birlik beraberlik içinde olsunlar, Allah’ın izniyle Kudüs, Müslümanların olacaktır. ABD Başkanı Trump, zaten Müslüman düşmanıdır. Ey Müslüman diye geçinenler, bir dönünüz etrafınıza bakınız. İslam ülkeleri ABD girememesi için karar alınırken hala sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Yazıklar olsun size.

Bu cürretkâr provakatif kararı dolayısıyla bütün Dünya’nın lanetlediği Trump Amerika’daki Siyonistlerin, neo-conların ve Evangeliklerin kahramanı haline gelmiş oldu. Seçildiği günden beri Amerikan iç siyasetinde doğru dürüst tutunamayan, başkanlığının tadını bir türlü alamayan, kendi Dış İşleri Bakanlığıyla CIA’sıyla, Pentagon’uyla, FBI’ıyla Adalet Bakanlığıyla başı dertten bir türlü kurtulmayan Trump herkesin birden gözünü korkutan Siyonist lobilere yaptığı bu jestle bu kurum ve aktörlerle yaşadığı bütün sorunları bir anda gölgede bırakmış oldu. ABD Başkanı kendini kendi ülkesine sevdirmek için Kudüs’ü İsrail başkenti olması için, kendini göstermek için şaşırmış köpekler gibi İslam Dünya’sına saldırmaya başladı.

Şu ana kadar Filistin meselesinde İsrail ve Filistin arasında sözde barış görüşmeleri için yaptığı arabuluculuğun aslında bir taraf lehine diğer tarafı oyalamak ve kandırmaktan başka bir anlamı olmadığı bir kez daha en net bir biçimde görülmüş oldu. Bakıyoruz dünya sessiz kalıyor hala anlamış değiliz. Zaten İslam dünyası sesiz kalıyor, Yahudilerden neden ses çıksın. Bir avuç İsrail köpeklerine karşı birlik beraberlik bile olmuyorlar. Yazık yazık sizlere. Neymiş, ABD Büyük bir güçmüş, Allah belanızı verecektir inşallah.

ABD’de şimdiye kadar hiçbir başkanın cesaret edemediği uygulama kararının Trump eliyle alınabilmiş olması sadece ABD’nin kendi iç dinamikleri ve kendi stratejik kararlığıyla alakalı değil. Bu adımı bugün atmaya Trump’ı en çok cesaretlendiren, bu adımın atılabilmesini mümkün kılan, İslam dünyasının içinde bulunduğu bu durumdan başkası değil. İslam dünyası sessiz kalırsa bu Yahudiler tabiki yapacaklarını yaparlar.

Allah gücünüze güç katsın. Kuzey Kore'den Bomba Kudüs Açıklaması: İsrail Diye Bir Devletmi VarmıKi?. Malezya Savunma Bakanı Hüseyin, ''Malezya Silahlı Kuvvetleri, Kudüs konusunda görev almaya her zaman hazır'' diye konuştu. Bu açıklamaya karşı İsrail köpekleri şaşırmaya başladı. İsrail polisinin, Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya girenlerin kimliklerini toplamaya başladılar ve hala İslam dünyası sessiz kalıyor. Bir Malezya kadarda yoksunuz. Yazıklar olsun size.

Bizler Müslümanlar Olarak Hep Birlikte Kudüs’e Sahip Çıkacağız. Yaşasın Kudüs.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…