Kıyametin Alametleri... - ZEKİ DAĞ

Kıyametin Alametleri...


ELBET BİR GÜN HESABA ÇEKİLECEKSİNİZ ALLAH BÜYÜKTÜR…

Bakınız bir koronavirus çıktı neler oldu neler oldu…

Bu koronavirüs ( KOVİD19 ) gerçekten insan eliyle laboratuvarlarda mı  üretildi yoksa doğanın gerçek anlamda insan oğlunun hoyrat davranışları yüzünden mi çıktı merak ve araştırma konusu… 

Bu konuda tüm dünya tek sorumlu olarak  Çin’i sorumlu tutarken , Çin ise iddiaları tamamıyla yalanlayarak kendisini savunuyor..  

Öyle veya böyle bu virüs nereden gelirse gelsin insan oğlunun hırsı ve vaz geçilmez doyumsuzluğu yüzünden çıkmıştır…

Tabi ki en kısa zamanda  umut ederim ki bir an evvel bu virüsün ilacı çıkar dünya   bu illetten kurtulur.

Bu yıl mezun olan  lise son ve ortaokul son sınıf öğrencileri hangi ruh hali ile sınavlara girecek..  Kısacası Eğitim tam anlamıyla virüs nedeniyle çökmüştür.

2020 Yılı ne hikmetse Ülkemiz ve Dünya İçin hayırlı bir yıl olmadı… Depremler, Seller, Savaşlar, Terör Örgütleri İle Mücadele, Ekonomi, Sağlık Sistemi, Tusunamiler, Volkanlar, Şiddetli Yağmurlar kısacası tüm olumsuzlukları Ülkemiz ve Dünya son 6 ay içerisinde bütün olumsuzlukları yaşadı…

Kısacası 2020 Yılı tam anlamıyla felaketler yılı olmaya devam ediyor..

Dünya’da küresel Terör hiç durmadan artarak devam ediyor. ABD – İran gerginliği,  Yemen – İran – Sudi Arabistan – Birleşik Arap Emirlikleri Gerginliği ,   İsrail – Filistin Meselesi artarak devam ediyor , Zaten Suriye ve Irak Sorunu artarak devam ediyor..

Orta Doğu hiç olmadığı kadar ateş çemberi iken birde Kuzey Afrika’da Libya sorunu patlak verdi.  

Kısacası Türkiye’nin Dört etrafı ateş çemberiyle sarıldı..  Ülke olarak hem bu savaş ortamıyla uğraşırken, hem depremler ve doğal afetlerle, hem bulunduğumuz jeopolitik konum itibarıyla sınır ülkedeki sıkıntılarla, hem ekonomik sıkıntılar hem de koronavirüsü ile Türkiye zor bir süreçten geçmektedir.

Ülke olarak bu sorunlarla hem içerde hem de dışarda uğraşırken bir de Ülke içerisinde iç siyasette derin kırılmalar yaşanırken terör örgütleri ile de ayrı mücadele verilmektedir.

Kısacası Dünya’nın Adalet, Liyakat, Hakkaniyet, Merhamet Kısacası Evrensel Haklar anlayışı çökmüş yerle bir olmuştur…

İnsan Oğlu geçmişten ders çıkarmadan böyle hoyratça ve bilinçsizce yaşamaya devam ederse, Tabiat ve Doğa insan oğlundan mutlaka intikamını Doğal Afetler, Küresel Isınma, Çeşitli virüs ve hastalıklarla intikamını alacaktır…

İnsan Oğlu bu gidişle kendi sonunu hazırlayıp Kıyameti Hızlandıracaktır…

Unutmayın ki herkesin bir hesabı varsa, Yüce Yaratan Allah’ında bir Hesabı vardır…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…