Kararlıyız... - ZEKİ DAĞ

Kararlıyız...


Tek bilek, tek yürek olarak kararlıyız. Afrin’de tek bir terörist kalmayana dek devam edecek olan Zeytin dalı harekatında kararlıyız. Teröristlerin içinde ABD, Avrupa hatta uzak doğu ülke vatandaşlarından kurulu bir ordu da olsa. Ellerinde envayi çeşit silah ve mühimmat olsa da fark etmez. Biz asırlardır dünyada nizam kuran Türk milletiyiz. Biz bu dünyada yer aldıkça zulüm olmaz olamaz. Kimse zulme uğrayamaz ki bu karındaşlarımızsa burada söz bitmiştir. Bizim kimseye verecek tek bir karış toprağımız olmadığı gibi, tek bir canımızda yoktur. Vatan uğrunda can feda eden Şehitlerimiz baş tacımızdır. Onur kaynağımızdır.

Afrin harekâtında bu güne kadar bin beş yüz doksan beş terörist bugüne kadar etkisiz hale getirilmiştir. Bu terörist gurubun içinde Zeytin Dalı harekatına karşı çıkan devletlerin vatandaşlarının olması hiçte garip gelmiyor. Dedelerinin başaramadıklarını başarmaya çalışıyorlar ama galip gelmeleri mümkün değil. Çünkü bu kutlu millete zaferi Yüce Allah bahşetmiştir. Bu kutlu milletin üzerinde iki Cihan Sulatanı Resuli Ekrem (SAV) Efendimizin kutlu müjdesi ve duası vardır.

Allah’ın izniyle bu millet galip gelecek, dış güçlerin gücü ne kadar büyük olursa olsun, Yüce Allah’ın ihsanıyla zafer bizim olacaktır.

Arap baharıyla başlayan parçalanma Irak ve Suriye’yle devam etmiştir. Salyalarını akıtan köpekler sıraya Türkiye’yi koyduklarında ummadıkları bir tepkiyle karşılaşmışlardır. Her ne kadar içerde bir iki yandaş bulsalar da sağlanan ittifakla hayalleri yerle bir olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destekleriyle ülkede birlik sağlanmıştır. Kararlı olduğumuzu anlayınca müdahalemize sessiz kalmak zorunda kalmışlardır. Biz bu mücadelemizde Ülkemize karşı oluşan terörist gurup ve güruhların sonunu getireceğiz. Bunun önünde kimse duramaz, duramayacaktır.

Şu an ateş çemberi içinde kalan soydaşlarımızın yeniden eski huzurlu günlerine kavuşana kadar bu kutlu mücadelede tek ses, tek yürek ve tek vücut olarak sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yoktur. Ancak Ülkemize karşı yapılan saldırılara da tahammülümüz de yoktur. Bu tüm dünya devletlerince bilinmelidir. Özellikle PKK, PYD, DEAŞ, YPG gibi unsurların içinde ülkemize karşı paralı asker (terörist) bulunduran devletler tarafından özellikle bilinmelidir.

Bu millet esaret altında yaşayamaz, tehditlerle yaşayamaz, kimsenin emri altında yaşayamaz. Bizim için Vatan söz konusu olunca birlik ve beraberlik en başta gelir. Şimdi bir olma, birlik olma zamanıdır.

Son söz, Suriye Suriyelilerin, Irak Iraklıların olana dek mücadelemiz devam edecektir.

Kararlıyız…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK

01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...