Her Taşın Altında Katil ABD Çıkıyor - ZEKİ DAĞ

Her Taşın Altında Katil ABD Çıkıyor


Suriye ve Irak’ta oynanan oyunlarla yerel halk tarumar edilmiştir. Binlerce kilometre ötesinden katil ABD buralara babasından miras gibi çöreklenmiş, Rusya kendince Suriye’ye hamilik yapmak davasında, Alman, İngiliz, İtalyan, Ermeni, Çinli, Japon, Kanadalı, Hollandalı ve daha sayamadığım niceleri PKK, PYD ve DEAŞ adı altında yanı başımızda bize karşı savaşmaktalar. Bizler ülke olarak birlik içinde olalım ve harınlara pirim vermeyelim.

ABD, sanki BM’de ki İsrail oylamasının intikamını alırcasına sessiz sedasız binlerce tır silah ve mühimmat ile teröristlere destek veriyor, DEAŞ’a karşı PYD’yi kullanıyoruz diyordu.  Ülkesinde terörist ilan ettiği PKK’yı PYD adı altında gizliyor hattı zatında PYD armasını katil ABD askeri arma diye koluna takıp, sonra da gözümüzün içine baka baka terörle mücadelede Türkiye’nin yanındayız diyerek adeta bizimle dalga geçiyor ve her taşın altında bu katil ABD Çıkıyor.

Türkmen kan ağlayacak, PKK, PYD ve DEAŞ alçakça Ülkeme saldıracak, Barzani denen çapulcu, sözüm ona referandum yapıp Irak’ta özerklik ilan edecek, Türkiye susacak. Hadi oradan hadsizler. Biz, Bir gece ansızın geliriz, sizin uykularınız kaçar, Biz, Bir gece ansızın geliriz, sizin kâbusunuz oluruz dedik ve geldik. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Türk’ün bir diğer adı da Nizamı Âlemdir. Biz ancak bir yerde adaletsizlik olunca ortaya çıkar, Bir gece ansızın çapulcuların tepesine bineriz. Dünya asla unutmasın ki haksızlık yapan kim olursa olsun karşısında mutlaka Türk’ü bulur ve hesabını verir. Çanakkale’de, İzmir’de o, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta ve daha nicelerinde olduğu gibi.

Bugün Somali, Myanmar, Filistin, Doğu Türkistan, Suriye ve Irak’ta zulüm varsa biz varız. Yaratan Allah bizim yar ve yardımcımızdır. Bizim silahımız Anaların, yetimlerin duasıdır. Bizim silahımız Şehidimizin geride kalan eşinin elinde ki kınasıdır. Bizim silahımız Şehidimizin cenazesinde oyun oynayan masum çocuklarının gülümsemesidir. Bizim silahımız Babalarını, eşlerini bu vatan uğrunda şehit verenlerin dudaklarından dökülen Vatan Sağ Olsun kelimeleridir.

Ey Dünya, bu güzel insanlar da temennileri de sizlerde yoktur. Biz kalbi güzel insanların dualarıyla Bir gece ansızın geldik. Ta ki, Suriye’den teröristler temizlenip yerine o toprakların sahipleri yerleşinceye kadar mücadelemiz sürecektir. Bugün Afrin’deyiz, yarın Menbiç’teyiz. Irak sınırına kadar temizlik var. Ülkemize karşı tehditleri ortadan kaldıracağız. Bu böyle bilinsin.

Zalimin Zulmü varsa Mazlumun Allah’ı vardır. Yüce Allah zalimlere karşı mazlumlara Türk’ü hami yapmıştır. Mazluma yardım bu devirde Türk’ün eli ile gitmektedir. Türk zalimin ensesine bir gece yapışır ama mazlumun her zaman yanında olur.

Şehit Olan Askerlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum ve Ailelerine, Tük Milletine Başsağlığı Diliyorum. Mekânları Cennet Olsun.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
01Mar

Öbür Taraf Uzak Değil ki…

22Şub

Farkındayız...

07Şub

Deprem ve Enkazlar

04Şub

Eli Kanlı Katil İsrail

27Oca

Dürüstlük…