Bu Açıklamalar Neden ve Niçin... - ZEKİ DAĞ

Bu Açıklamalar Neden ve Niçin...


Bu ülkede hain hiç bitmeyecek mi arkadaş? Gün geçmiyor ki birileri çıkmasın, bir şeyler gevelemesin.

 Yıllarca bu memlekete hizmet ettiklerini sandığımız 103 amiral, hain darbe girişiminin yıl dönümüne 103 gün kala kanal İstanbul’dan, Montrö’den ve boğazlardan dem vuran açıklamaları inanın manidar. 

103 emekli amirale sormak lazım, ananızın ak sütünden içmediniz mi? Yoksa Vatanın nimetlerinden faydalanmadınız mı? Size takılan rütbelere yazık, sizin oturduğunuz makamlara yazık, size devletin ödediği maaşlara yazık. Velhasıl yazık ki yazık.

Sizlere sormak istiyorum; sizler kimin kuklasısınız? Bu vatan toprağında kime ve kimlere hizmet ediyorsunuz? Bu açıklamalar size ne kazandıracak? Siz 103 amiral “er bile olamazsınız ama” ailenizin ve çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

İhanet içinde olduğunuzdan hiç mi utanmıyorsunuz?  Yazık Vallahi çok yazık…

Düşündürücü! 15 Temmuz darbe yıldönümüne 103 gün kala emekli Amirallerin yaptıkları açıklamalarını şiddetle kınıyorum.

Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. 

Hükümetleri beğenmeyebilirsiniz ama bu Ülke hepimizindir. Devlet içinde hiç kimsenin böyle açıklamaları yapmaya hakkı yoktur.

Bu güzel Ülkemize yazık değil mi? Bakınız insanlar ekmek derdindeler. Ne hikmetse devletin tüm imkânlarından faydalanan ve yine 13 ve 15 bin maaş alanlara bir bakınız.

15 Temmuz yıl dönümüne 103 gün kala ve 103 amirallerin açıklaması insanların tepkisini aldı.

Türk milleti artık her şeyi biliyor asla yayınların tahriklere gelmez ve gelemez. Kim bunlar gece yarısı Devletimize ve hükûmetimize karşı açıklama yapıyorlar. Hadi ordan derim.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey'in açıklamalarını destekliyorum ve gereği yapılsın. Rütbeleri de sökülsün, maaşları da kesilsin. Hatta bu güne kadar faydalandıkları devlet imkânlarından da borç rücu edilsin. Ardından da sınır dışı.

İhanete yeltenenlerin de ihanet edenlerinde bu ülkede yaşamaya hatta nefes almaya hakkı yoktur…

Bir yılı aşkın süredir tüm dünyada koronavirüs varken ve yine dünyada bir ekonomik kriz varken bu açıklama nedendir. Ülkemizi zayıf ve aciz göstermek hadsizliktir. Kendini amiral sayanlar, haddinizi bilin.

Hele hele açıklamayı yapanlara bakınız ki üst düzeydeki insanların yaptıkları açıklamalara bakınız. Ülkenin şu zor döneminde birlik içinde olacağımız yerde ne hikmetse bazıları köstek oluyorlar, neden ve niçin?

Koronadan dolayı esnaflarımızın iş yerleri kapalıyken sıkıntı içindeyken 13 ve 15 bin maaş alanlara bakınız. Bu açıklamaları kim ve kimler yapıyorlar. Acaba arkanızda hangi güçler vardır.

Gece yarısı bu talihsiz açıklamayı yapanlar mutlaka araştırılmalıdır, hesap sorulmalıdır.  Hiç bir şey yokken bu açıklamaları yapan 103 emekli amirallerin rütbeleri ve maaşları mutlaka gözden geçirilmelidir. 

Sizler devletin tüm imkânlarından yararlanacaksınız ve vatandaşlarımız sıkıntı içindeyken bu açıklamalar nedendir. Yazık ediyorlar bu güzel Ülkemize.

Bu topraklarda nefes alan herkes haddini bilecek. Ya sevecek ya da terk edecek. Ve de bilecek ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır. Kendini Türk olarak göremeyenlere inat avazımız çıktığınca haykırıyoruz. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYE(BİLE)NE…

Saygılarımla…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır

09Nis

Okudum Ağladım, Ya Sen

04Nis

İNSANLIK