Nerede Kaldı O Eski Günler - METİN TATAR

Nerede Kaldı O Eski Günler


Hani eskiden yasalarımız vardı ve bu yasalar herkes için geçerli ve uygulanmaktaydı. O zaman bundan sonraki çıkacak yasalar herkes için uygulanmalıdır.

Tabi ki herkes eskilere döndüğünde geride kalan bazı özlemleri olabilir ve olmalıdır. Bizleri eskiyi geri götürmek zaten olmaz ve zaten bu günkü ortamda müsait değildir. Geriye dönmek zordur. Eskiye dönmek zaten zordur.

Herkesten bir özlem vardır ve var olmalıdır. Tabi ki geriye baktığından ve bu güne geldiğimizde arasında çok farklar vardır. O zaman bu günkü şartlara uymalıyız. Başka bir çaremiz yoktur ve zaten olması da zor görülüyor.

Bende köyümü özledim ama bazı insanlarının davranışlarını görünce işte ben o köyde soğudum. Eğer bir yerde dedi kodu ve yine işitmemezlik varsa oradan uzak kalacaksın.

İşte bizleri bitiren Avrupa birliği oldu. Siyasilerimiz bizler Avrupa birliğine girelim diye her şeyin altına imzaları atmışlardır. Haydi, kadın hakları dediler ve yine olmadı. Türkiye genelinde yaşanan boşanmalar başını almış gidiyor ve kim ve kimler dur diyecektir.

Kadın hakları dediler ne yazı ki adliyelerde boşanma davaları zaman gittikçe artmaya başladı. Bir an önce yeniden yapılacak bir düzenlemeyle alilerin yeniden bir araya gelmesini sağlar ve cinayetlerin önüne geçilir. Ülkemizin geneline bir bakınız alilerin içinde yaşanan huzursuzluklar boşanmaya davetiye çıkarıyor.

Bizler Ülke olarak birlik içinde olmalıyız. Bakınız her tarafımızı sarmışlar. Geliniz siyasi çekişmelerinizi bir tarafa bırakalım Ülkemiz için hep birlik içinde olalım. Biz birlik olduğumuzda daha iyi oluyoruz ve daha güçlü oluyoruz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
12Oca

Güzel Güzeldir

29Kas

Duamız Sizinle…

03Ara

Engelliler Haftası Kutlu Olsun

06Tem

Bayram Geldi Hoş Geldi..

31Ara

Ben Okula Giderken…