Bugünler Dün Olmadan… - İSMAİL HAKKI DALAK

Bugünler Dün Olmadan…


Dün olmadan bugünün kıymetini bilelim. Vermeden aldığımız nefesin kıymetini bilelim. Doğrulukla bağdaşmayan yollara girmeyelim. Kim olursa olsun yanlışın yandaşı veya yoldaşı olmayalım. Yanlış yoların sonu ya uçurumdur ya da çıkmaz sokak.

Kişi kendinden önce ailesini düşündüğü gibi, ailesinden önce de devletini düşünmelidir. Devlet; Türk Milleti için ebed müddettir. Kişi de devletin ebed müddet yaşaması için mücadele vermelidir. Yüce Türk Milleti, asla devletsiz, bayraksız, ezansız, vatansız ve hürriyetsiz yaşayamaz. Türk Milleti kendi rahatını değil, yarınlarını düşünür.

“Hayat bubir bakarsın her şey bir anda son bulurHayat buson dediğin an her şey yeniden can bulur Şemsi Tebrizi

Hiçbir zaman umutlarınızı kaybetmeyin! Yarınlar hep mücadele edenlerin olacaktır, razı gelenlerin değil. Onun için hayatın neresinde olursak olalım, mücadeleden asla vazgeçmeyelim. Kendinizi asla küçük ve çaresiz olarak görmeyin. Asla vazgeçilmez olduğunuzu da düşünmeyin.

Size çözüm yolarını tam olarak sunmayan, mücadele için hep yarınları gösteren, amacı sadece günü kurtarmak olan, sizin duygularınızı ve inançlarınızı sömürenlere asla prim vermeyin. Kitlesel değil de kişisel menfaat vadedenlerden hep uzak durun. Kişisel menfaatler kişiye kazanç sağlıyor gibi görünse de vatana ihanettir. Çünkü kişi haksız ve hukuksuz kazanç elde etmiştir.

Hayatınızı boş beklentilerle heba etmeyin. Kişisel menfaat uğruna inandığınız değerlerden vazgeçmeyin. Doğru bildiğiniz yolda yan yollara sapmadan yürüyün. Haksızlık karşısında susarsanız çok şey kaybedersiniz. Haksız kazançtan da liyakatsiz makamdan da hiç kimseye hayır gelmez. O yüzden sakın peşinde koşmayın. Yaşadığımız bu hayatın sonunda ölüm var, hesap var, cennet var, cehennem var. Bugünlerin de dün olacağı yarınları kendimiz, ailemiz, dinimiz ve devletimiz açısından hayırlı olması için mücadelemizi verelim. Mal da biter, Makam da gider, bize hiç bitmeyecekmiş gibi gelen ömür de biter. Gün gelir yaşadığımız zaman dün olur.

Yüce Türk Milleti olarak İP’li Lütfi Türkkan’ı bir şehidimizin yakınına yapmış olduğu küfürden dolayı kınıyorum. Şehit yakınına bırakın küfretmeyi incitici bir söz söylemek bile kimsenin hakkı da haddi de değildir. İP’li Türkkan’ı ve yaptığı kabul edilemez hareketi provokasyon olarak niteleyenleri de Yüce Türk Milletinin bir neferi olarak Yüce Mecliste görmek istemiyoruz. Şehit yakınına provokatör diyenleri Yüce Mecliste görmek Yüce Türk Milletini derinden incitiyor.

Milletini dışarıya şikâyet eden, başa gelebilmek uğruna terörist Demirtaş’a terörist diyemeyen, büyükelçilerle birlikte Osman Kavala ’ya ve Selahattin Demirtaş’a özgürlük şarkısı söyleyenleri de Yüce Türk Milleti asla unutmayacaktır.

Piyasalarda ki fırsatçılar da unutulmayacaktır. Gerçeklerle bağdaşmayan enflasyon verileri de. Toplu sözleşme masasında memur ve emeklisini bir bilinmezliğe iten yetkili sendika Memur-Sen’in genel başkanı Ali Yalçın da unutulmayacaktır.

Bugünler dün olmadan, size doğruları anlatan ve mücadeleyi hiç bırakmayan Türkiye Kamu-Sen’e ve bağlı sendikalarına mutlaka üye olun.   

Hayatın neresinde olursanız olun; doğruluk, dürüstlük ve sağlıkla kalın…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…