Adın Batsın İsrail... - İSMAİL HAKKI DALAK

Adın Batsın İsrail...


İsrail tüm dünyanın gözünün içine baka baka zulüm yapıyor. Kadın erkek, genç yaşlı, çoluk çocuk demeden katliamlarına devam ediyor. Toprak gasp ediyor, Müslümanların kutsalına dokunuyor, birde utanmadan bunu haklıymış gibi yapıyor. ABD Başkanı Trump Filistin toprağı ve üç büyük dinin kutsalı olan Kudüs’ü İsraillilere peşkeş çekiyor. Filistin’in başkenti olan Doğu Kudüs’ü de içine alan Kudüs şehrini İsrail’e başkent yapıyor. Birde imzalayarak dünyanın gözünün içine sokuyor. Buraya kadar olanlar İsrail için kazanım, ABD için verilmiş bir sözün gerçekleşmesi…

Peki ya Müslümanlar için ne anlama geliyor. Sorarım size, Mescidi Aksa’yı da içine alan Kudüs Şehri biz Müslümanlar için ne ifade ediyor. Cuma namazı sonrası “Kahrolsun İsrail” demek işi çözer mi? Elbette bunlar olmalı. Ama öncelikle İsrail menşeli mallar piyasadan, reklamları televizyonlardan ivedilikle kaldırılmalı. Halkımız bu konuda bilinçlendirilmeli. Öncelikle İslam’ın sancaktarlığını yapan bu kutlu Millet İsrail menşeli mallardan uzak durmalı. İsrail ve hattı zatında Destekçisi ABD’ye ait ne varsa piyasalardan kaldırılmalı. İsrail ile diplomatik ilişkiler en alt düzeye indirilmeli ve hatta geçici olarak her şey normale dönene kadar tamamen kesilmelidir. İncirlik üssü kapatılmalıdır.

Buradan İsrail'e ne kadar bağırsakta sesimizi yetiştiremeyiz. Ama mallarını kullanmazsak ciğerlerine ateş saplarız. Yüreklerini dağlayıp yakarız. Bunun fırsatı elimizde. Varsın yediklerimiz içtiklerimiz marka olmasın ama Türk Malı olsun. Aksi takdirde Filistinli çocukların gözyaşları, Filistinli kadınların ahları hiç dinmez. Sonra Mescidi Aksa’yı savunmak sadece Filistin ile değil, tüm Ümmetle alakalıdır.

Suudi Arabistan’ın ABD ile yaptığı silah anlaşması, Bahreyn’in İsrail ile ilişkileri geliştirmesi, İslam dünyasının bölünmüşlüğü İsrail’e cesaret veriyor. Hele sokaklar tepki verirken, dün iki televizyon kanalı İsrail malı şampuanın destekleyiciliğinde bir markanın ödül törenini canlı olarak yayınlamışlardır. Esefle kınıyorum. Hani bir televizyon spikeri aklımla dalga geçmeyin diyor ya, şimdide ben diyorum, kimsenin haddi değildir Yüce Türk Milleti ile dalga geçmek.

Değerli dostlar, ne olur dünü çabuk unutmayalım ki yarınımızdan emin olalım. Yüz yıl önceki planlar bugünde tekrarlanmakta. Gün ayrılık değil, birlik günüdür. Dış güçlerin elinde asla oyuncak olmayacağız. Bu yapılanlar FETÖ ile yapamadıklarının bir başka yansımasıdır. Asıl hedef Türkiye'dir. Onun için hep uyanık olmalıyız. İsrail ve ABD başta olmak üzere yabancı malları boykot etmeliyiz. Yerli Malı kullanmalıyız.

Çünkü biz Yüce Türk Milletiyiz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…