Hayatın Anlamı - BAHATTİN ÖNER

Hayatın Anlamı


Hayatın Anlamı Gelmek, Öğrenmek Ve Getirmek

Kadim geleceğimizde eşyanın doğasını bilmeyen hikmet, hikmet ile hükümlündendi hakim demiştir. Kişinin kandillere ve hevesin eşyaya dayatılmasını tahakküm ve bu biçimleyende mütehakkim olarak adlandırılmıştır. Hikmet Adaleti verir.

Onun içindik tekrara olmaz hayatın ve yeniden yaşamak, nede yaşadıklarını silebilmek, Önemli olan karanlıklar içinde doğru yolu bulabilmek en güzel köprü ise gönüller arası kurulan gönüller köprüsüdür.

En güzel sözün her şey sevgiyle bakanın makbul olduğu, en güzel ırmağın dostu bahçesine yürekten akan ırmak olduğunu, tabi ki sevenlerden, Hidayet’e erenlerden ve kendisini yaşamış olduklarından hesaba çekenlerden, Dertlerin kum tanesi kadar küçük sevinçlerini ise Nisan yağmurları kadar bol olan ve hayatın sağlık geçebilmesi için uğraş gösteren toplum içerisindeki insanları sahiplenebilmek başta ’da ifade eteğimiz gibi.

Gelmek, Öğrenmek ve gitmek olgusunu bilincinle olan insanlar arasında olabilmenin coşkususun  içeren kişilerden sorumluluk bilincinden olabilmelerinin içeren kişilerden sorumluluk bilinçlerinde ola bilmesinin şuuru içerisinde hayati idame ettirebilmektir, hayat……… Selam ve dua ile.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
20Mar
06Haz

İlla Edep..

12Oca
03Oca

Geçmişin Muhasebesini Yapmak

14Ara