Doğa ve Marmaris - AZİZ ALICI

Doğa ve Marmaris


Marmaris çam ormanlarıyla çevrelenmiş, denizi ve plajları ile süslenmiş , tarihî ve doğal güzellikleriyle ülkemizin en önemli turizm ve tatil yerlerinden biridir.

Muğla şehrine bağlı şirin bir ege ilçesi olan Marmaris yabancı ve yerli turistlerin ilk tercih ettiği yerlerden biridir.

Yıllardır yakınlarımı ziyaret eder aynı zaman da tatilimizi de yaparız. Her gittiğimizde bir sonra ki gideceğimiz yılı hayal ederiz. İnsan ruhsal ve bedensel olarak genç ve dinamik oluyor.

Bu yıl ki ziyaret ve tatilimizde inanılmaz kötü geçti çünkü ormanları yakan vatan ve millet düşmanı olan teröristler o güzelim yerleri çöle çevirmişler, yanan çam ağaçlarının görüntüsü rahmetli dedemin de bulunduğu mezarlığın görüntüsü beni çok derinden etkiledi. Devletimiz bunları en ağır şekilde cezalandırmalı ki bir daha bu olaylar olmasın. Bizler her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer alacağız, ormanlarımızda ki çamları yetiştireceğiz, mezarlıklarımızı güzelleştireceğiz. Marmaris, İçmeler ve Armutlunun eski güzelliklerine kavuşacağına yine yabancı ve yerli turistlerin tercih edeceği ilk yerler olacağına inanıyorum. Doğayı seven insanı sever.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
16Eyl

Doğa ve Marmaris

29Oca

Doğayı Sevelim Ve Koruyalım