Unutmayacağız… Sabredeceğiz… - ALİ DAĞ

Unutmayacağız… Sabredeceğiz…


Bu coğrafya da Ankara’mızın göbeğinde masum insanlarımızı katlederek bize bedel ödettiğinizi mi sanıyorsunuz! Katliamlarınız ile kirli ve bir o kadar da alçak emellerinize ulaşacağınızı mı hayal ediyorsunuz! Bizler bu topraklarda yaşamanın bedelini en iyi bilen, ecdadın torunlarıyız.

 Bu topraklar için dün ecdadımız, bugün de bizler her zaman olduğu gibi bedel ödemeye hazırız. Hain saldırılarınız canımızı acıtsa da bizi öfkelendirse de biz bu kahpeliğinizi “unutmayacağız” “sabredeceğiz.” Buradan size sesleniyorum ey gafiller; İslam’ın sancağı bu topraklardaki maneviyat, imanlı Türk-Kürt annelerin feryadı ve duası sizi er veya geç kanınızda boğacaktır.

“Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız hububat ekin, on yıl sonrasını düşünüyorsanız ağaç dikin, yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız insana yatırım yapın”. Siz terör taşeronları bırakın bir yılı bir günü dahi bile huzurla geçiremez, her günü kayıpta geçiren gafillersiniz. İşte bu yüzdendir ki siz bizim gibi olamazsınız. Biz acı vermek için değil, acı dindirmek için varız. İnancımız gereği insanı yok etmeyi değil, yaşatmayı yeğleriz. Sizin gibi mayamızda kahpelik değil, yiğitlik yatar.

Merhum Muhsin Başkanımın söylediği gibi; “Erkek Olmak Alın Yazısı Olsa da, ADAM Olmak Her Kula Nasip Olmaz” Kahpeliği seçtiğiniz bu yolda adamlık size nasip olmaz. Taşeronluk yapmak adına yularınızı sıkan şer çetelerinin bu nesli teslim alacağınızı düşünüyorsanız! Enin de sonunda helak olmaya mahkûmsunuz. Bu topraklar için canını feda eden şehitlerimiz, canını feda etmekten sakınmayan gazilerimiz, dava insanlarımızın sevdası, siyaset ve kişisel çıkarların çok ötesindedir.

 Bu topraklarda sergilemiş olduğunuz vahşetinizin birliğimizi, bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi asla bozamayacaktır. Bilakis bizi daha da güçlü ve dinamik kılacaktır. Ülkemizin selameti için şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımızın mekânı cennettir inşallah. Yüce Rabbim PKK ‘ya ve onun işbirlikçilerini kahretsin….

(adgezgin)

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Depremzedeye İmar Mağduriyeti

21Haz

Biraz İnsaf Yahu!

20Tem
13Eyl

Ömür Dediğin Yol

11Eyl

Şen Ola Malatya...