Yardım Eli Yetimlerin Yüzünü Güldürdü

Malatya Yardım eli derneği ramazan ayında yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Sahip çıktı ve sahip çıkmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Yardım eli derneği ramazan ayında yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Sahip çıktı ve sahip çıkmaya devam ediyor.

Malatya Yardım Eli Derneği tarafından yapılan yardımlar Malatya halkı tarafından takdir edildi. Yardım Eli Derneği tarafından yapılan yardımlar ise şöyle;

  • 350 Aileye giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı,
  • 750 Kişiye iftar yemeği verildi.

Haber merkezimiz tarafından alınan bilgiler doğrultusunda yardımlar ramazan ayı içerisinde ve ramazan ayından sonra devam edileceği bilgisi alınmıştır.

Yardım Eli Derneği Malatya Temsilcisi Nihat Karadeniz, Kısa bir açıklama yaparak şöyle dedi. Karadeniz, Bizler Ramazan ayı boyunca yetimlerimize ve ihtiyaç sahiplerimize yardımlarda bulunmaya devam edeceğiz dedi.

Bizler reklam peşinde değiliz, Bizler eğer yetimlerimize ve yine ihtiyaç sahiplerimize yardım yaptıysak ne mutlu bizlere ve bizlere destek olan her kese. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Karadeniz, geliniz hep birlikte yetimlerimize sahip çıkalım. Bu yetimler bizlere emanettir ve bizlerde o yetimlere sahip çıkacağız dedi.

Yardım Eli Derneğimiz Tarafından sadece Ramazan ayında yetimlerimize ve ihtiyaç sahipli kardeşlerimize yaptıklarımız yardımda, 350 aileyi girdirdik ve gereken yardımları yaptık. Yine Yetimlerimize sahip çıktık ve bunun yanında ihtiyaç sahipli olan kardeşlerimiz 750 kişi olmak üzere birde iftar yemeğini verdik.

Yardım Eli Derneği, Anadolu Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Huriye Meral Değirmenci, Yardım Elli Derneğimizin Malatya teşkilatı tarafından yapılan bu güzel çalışmalarından dolayı başta Malatya il temsilcisi Sayın Nihat Karadeniz’e ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Yardım Eli Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adnan Aktaş, İse Malatya’da bu güzel tabloyu görünce gerçekten çok duygulandım. Malatya temsilcimiz tarafından yetimlerimize ve yine ihtiyaç sahiplerine yapılan bu yardımları görünce şaşırdım. Bu yardımlarınızdan dolayı derneğim adına teşekkür ediyorum dedi. Bu yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. Malatya İl Temsilcimiz Nihat Karadeniz’e ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. İşte bu güzel tabloyu görünce işte birlik işte beraberlik diyorum.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

BUNLARA DA BAKIN