Yalçınkaya Pütürge Olumsuzluklarla Değil Güzelliklerle Anılmalı

Deva Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Seçilen Ahmet Aslan'ı Ziyaret Ederek Başarılar Diledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Deva Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya;  Muhtarların Belediye Başkanları gibi, Milletvekilleri gibi, Belediye Meclis Üyeleri gibi seçimle görev başına geldiklerini söyledi.  Muhtarların seçilirken bir özelliği de, hiç bir siyasi partinin temsilcisi olmadan tamamıyla halkın iradesiyle seçildiğini, bu yüzden tüm Muhtarların bu bilinçle tüm vatandaşa eşit şekilde yaklaşması gerektiğini söyledi.

Başkan İbrahim Yalçınkaya, Muhtarlarımız vatandaş ile Devlet Yetkilileri ve Kurumlar arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşın ve köyün mahallenin sorunlarını en iyi bilen muhtarlardır. Bu vesile ile Başta Belediyeler ve Resmi Kurum ve Kuruluşlar Muhtarlarımız ile her zaman istişare halinde çalışmalıdırlar.  Muhtarlarımız her daim bir siyasi partinin ve iradenin dışında tamamlamayla vatandaşın, köylünün ve temsil ettiği makamın bilinci içerisinde hareket etmelidirler. Çünkü Muhtarlarımız ATANMIŞ değil SEÇİLMİŞ kişilerdir.  

Bugün burada Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Seçilen Ahmet Aslan'ı Teşkilatım ile ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun dedik. İnşallah Ahmet Aslan Başkanım tüm Pütürge'li Muhtarlarla istişare halinde ilçemizin tüm köy ve mahallesinin sorunlarının çözümü noktasında istişare halinde çalışır.  Ahmet Aslan Başkanım yakinen tanıdığımız bir bir muhtarımızdır. Kendisi yöresinde sevilen sayılan biridir. Zaten öyle olmazsa Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı seçilemezdi. İnanıyorum ki Başkanım Pütürge’nin tüm mahalle muhtarları ile birlikte istişare içerinde çalışıp Pütürge'mize hak ettiği hizmetlerin gelmesi noktasında öncülük ederler. DEVA Partisi Pütürge Teşkilatı ve Partim olarak Pütürge menfaati ve yararına olacak her türlü çalışmanın içerisinde olacağız.  Muhtarlarımızın, mahallemizin ve vatandaşımızın tüm istek ve sıkıntılarını her platformda savunup dile getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Pütürge asla ve asla sahipsiz değildir.

Başkan Yalçınkaya Kısa bir zaman önce İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz ziyarette gördük ki Pütürge'liler ayrışmadan, kavgadan yana değil birliğin ve beraberliğin olduğu bir Pütürge özlemi içerisindedir.  İstanbul'da yaşayan tüm Pütürge’liler Pütürge isminin son zamanlarda olumsuzlarla anılmasından çok rahatsızlar. Onlarda barışın kardeşliğin saygının ve sevginin hüküm sürdüğü özlem duyduğu bir Pütürge hayalinin içerisindedirler.  Allah'ın izni ile bundan sonra bizler Pütürge’mizde, Malatya’mızda, İstanbul’umuzda ve tüm Türkiye'de yaşayan gerek Pütürge Dernek ve Federasyonları, İş İnsanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Pütürge’de yaşayan tüm vatandaşları ile hiç bir siyasi parti ve düşünce gütmeden birlikte kardeşçe Pütürge'mizi bir yere taşımak için çalışacağız. Biz DEVA Partisi Pütürge teşkilatı olarak elimizden ne gelirse yapacağımıza söz veriyor bizleri kabul eden yeni seçilen Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Seçilen Ahmet Aslan'a şahsım ve tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Başkan İbrahim Yalçınkaya ayrıca 11 Ayın Sultanı Ramazan Şerifin başlaması vesilesiyle başta tüm Hemşerilerimin, Ülkemin ve İslam aleminin Ramazan Ayını kutluyorum. Mübarek Ramazanın Tüm İslam Alemine ve Dünya İnsanlarına Barış, Huzur ve Kardeşlik getirmesini cani gönülden kutluyorum.  Bu ayda tutulan oruçların ve Duaların Allah Katında kabul görmesini Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.. İnşallah bu Mübarek Ramazan Ayı vesilesi ve yüzü gözü hürmetine Koronavürüs belasının başta ülkemizde ve tüm dünyada son bulmasını diliyorum dedi.

Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Seçilen Ahmet Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkanım İbrahim Yalçınkaya'nın da dediği gibi bizler Pütürge'nin evlatlarıyız. İlçemizin barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşaması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Pütürge'nin bundan sonra tüm mahallesinin, köyünün ve mezrasının sorunlarının çözümü konusunda takipçi olacağız. Pütürge bizim ata dede baba yurdumuz. Bugün bizlerde geçmişte büyüklerimizin yaptığı gibi Pütürge'mizi çocuklarımıza bırakacağız. İnşallah bizler kısa ömrümüzde gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir barışın kardeşliğin hüküm sürdüğü bir Pütürge bırakırız. Bugün bizi burada ziyaret ederek onu re eden başta DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya ve Tüm Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarına Cani Gönülden teşekkür ederim. Ayrıca tüm Hemşerilerimin ve İslam Aleminin bugün başlayan Ramazan Ayının Mübarek olmasını dilerim dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN