Vatanseverler Derneği Kahvaltıda Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek üyeleriyle Birlikte Kahvaltıda Bir Araya Geldi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz İş İnsani Ali Fırat  AbimizTarafından Düzenlenmiş Kahvaltı Programına Katıldık. Bizleri Misafir Eden İş İnsanı Ali Fırat Abimize Misafirperverliğinden Dolayı Teşekkür Ediyorum Dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Çok kıymetli Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanları ve Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Sayın Ercan Altınkaya, Büyük Birlik Partisi Tetkikat Genel Başkan Yardımcısı ve yine derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı ve yine derneğimizin Başkan Vekili Zeki Dağ, Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Ali Fırat, Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Semira  Aktaş, Vatanseverler Derneğimizin Kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri ve yine Derneğimizin çok kıymetli üyeleri beyefendiler ve hanım efendilerle birlikte kahvaltı programında bir araya geldik.

Başkan Alpaslan, Derneğimizin Yönetim Kurulu toplantısını İş İnsanı Ali Fırat beyefendinin ev sahipliğinde yapmış bulunuyoruz. Derneğimizin kurulduğu günden buyana yönetim kurulu üyemiz Ali beyefendiye bizlere vermiş olduğu tüm destek ve emeklerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

 Alpaslan, Ülkemizin bayrağımızın hedef alındığı şu günlerde sivil toplum kuruluşları olarak her zamankinden daha güçlü ve birbirimize daha bağlı bir anlayışla, aramıza nifak tohumları serpmek isteyenlere karşı Milletimizin her zaman her kesiminde ki dürüst insanlarla yol yürümekten onur duyuyoruz. Bir doğrunun imanı bin yanlışı götürür anlayışı ile biz Vatanseverler olarak Ülkemize,  Bayrağımıza Ezanımıza dil uzatan kim olursa olsun, hiçbir şekilde kişisel menfaat,  makam ve mevki kaygısı yaşamadan, onurlu duruşumuzla karşılarında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak gönüllülük esasında kimseden karşılık beklemeden Malatya'mız ve Ülkemiz için her ortamda kamu yararına çalışmaktan hiçbir zaman yorulmayacağız inşallah.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, aylık Yönetim Kurulu toplantımız için iş insanı ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ali Fırat’ın ev sahipliğinde bir araya geldik. Bizleri misafir eden Sayın Ali Fırat abimize şahsım ve yönetim Kurulu Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi daim etsin dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, bizler dernek olarak hep birlik beraberlik içinde olduk,  bundan sonrada birlik beraberlik içinde olacağız. Derneğimiz tarafından düzenlenen yönetim kurulu toplantımızda bizlere ev sahipliği yapan dernek yönetim kurulu üyemiz ve İş İnsan Ali Fırat abimize sahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fırat, biz büyük bir aileyiz. Biz birlikte daha güçlüyüz dedi. Biz her zaman derneğimizin, başkanımız Ayşe Alpaslan ve yine yönetim kurulu arkadaşlarımızın yanındayız. Derneğimizin her çalışmasında arkadaşlarımızın yanındayız. Fırat, Eğer bir yerde başarı varsa orada birlik ve beraberlik vardır. Kim ne derse desin bizler her zaman olduğu gibi bu günde birlik içinde olacağız. Hani derler ya meyve  veren ağaç taşlanır. Biz yolumuza devam edeceğiz, Derneğimiz tarafından yapılacak projelerde her zaman arkadaşlarımızın yanındayız. Ali Fırat, Bu gün düzenlen yönetim kurulu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan Dernek Genel Başkanımız Ayşe Alpaslan ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Yönetim Kurulu toplantısından Sonra, Başarılı Çalışmalarından Dolayı Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fırat, Genel Başkan Ayşe Alpaslan’a üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan tablo hediye Etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN