Vatandaşlara Her Gün Bin Litrenin Üzerinde Şerbet İkram Ediliyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda Ramazan coşkusu devam ediyor. Osmanlı kültürünün vazgeçilmezi şerbet ise, İftar Çadırı’nın kurulduğu 15 Temmuz Millet Meydanı’nda vatandaşlara ikram ediliyor.

Ramazan ayı boyunca vatandaşların ağırlandığı Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda yapılan etkinliklerle, Malatya Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor. Ramazan ayına özel sohbet programı ile başlayan ‘Battalgazi’de Ramazan Bir Başka Güzel’ etkinliklerinde, Malatya’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra muhtarlar ve kanaat önderleri vatandaşlarla buluşuyor. Sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların bütünleştiği etkinliklerde çocuklarda unutulmuyor. Çocuklara yönelik sahnelenen orta oyunları, çocukların yoğun ilgisini çekiyor. Her gün farklı bir etkinliğin yer aldığı İftar Çadırı yanında kurulan sahnede, konserlerde veriliyor. Bu kapsamda İnönü Üniversitesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kamiloğlu birbirinden güzel tasavvuf müziği konseri verdi.

Ramazan ayını dolu dolu yaşayan vatandaşlar, Osmanlı kültürünün vazgeçilmezi şerbet ikramlarına yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlara her gün bin litrenin üzerinde şerbet ikramı yapılıyor. Yapılan etkinliklerden ve şerbet ikramından memnun olan vatandaşlar, “Battalgazi Belediye başkanımızın yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Millet burada gelip eğleniyor, çok güzel zaman geçiriyor. Bu şerbet çeşmesini yapandan, ikram edenden, düşünenden Allah razı olsun” ifadesini kullandılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN