Vali Toprak'tan Esnaf Camiasına Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı  Şevket Keskin'i makamında ziyaret ederek, esnaf camiasına veda etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı  Şevket Keskin’i makamında ziyaret ederek, esnaf camiasına veda etti.

Vali Mustafa Toprak;  “Böylesi kutlu bir ocağı Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ediyorum. Bu ziyaret anlamlı bir ziyaret. Hizmet etmekten onur duyduğum Malatya’ya halkına yarın arz-ı veda ediyorum. Bu vesile ile tüm çalışmalarımıza katkı sağlayan Esnaf ve Sanatkarlarımıza ve Başkanımıza veda etmek için geldik. Hakkınızı helal ediniz. Her bir hizmetin bir sonu vardır. Allah Malatya’da da insanlarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etme imkanı verdi. Devlet büyüklerimizin bize verdiği bu görev ve duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlere arzu veda ediyorum. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra milletimizin birliği, beraberliği ve ülkemizin bütünlüğü adına her türlü ihanetin karşısında ama ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak ve milletimizin diriliş ruhunu bir kez daha yenilemek adına yaklaşık iki ay sonra bir bayrak ve yürüyüş ile çok ciddi bir şekilde gerçekleştirdiğiniz için, ön ayak olduğu için, devletimizin bekasını hep birlikte sahiplenen Malatya halkına, bu güzellikleri yaşattığınız bir kez daha teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise “Malatya’ya gelişinizden bugüne kadar Malatya esnafı ve halkı ile güzel bir gönül bağı ve birlik sağladınız. Gerçekten vilayet ve halkın arasına köprü oldunuz. Çok güzel hizmetler yaptınız. Biz, sizin daha büyük yerlere gidip hizmet etmenizi bekliyorduk ama nasip kısmet böyleymiş. Hükümetimizin aldığı bir karar. Fakat biz üzüntülüyüz. Halkın içinde gezdiğimiz zaman vatandaşlarımızın bizlere bazı sitemi oldu. Sizin Malatya’da kalmanızı tüm halkımız istiyordu. Sizde belirttiniz. Bu karar Bakanlar Kurulunun aldığı bir karardı. Size başka bir görev tebliğ ettiler. 15 Temmuz hain darbe girişiminizdeki dik duruşunuzu Malatya hiçbir zaman unutmayacak. Mert durdunuz, dik durdunuz. Bazıları gibi köşe bucakta beklemediniz. Toplumu yönlendirmek çok farklı bir olaydır. Malatya’ya güzel bir liderlik yaptınız. Vatana ve devlete sahip çıktınız. Bunu asla inkar etmeyeceğiz. Malatya Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı olarak esnafımızın adına, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Her zaman Malatya’da bir kardeşinizin olduğunu hiçbir zaman unutmayın. İnanıyorum ki sizin bu dinamik duruşunuz olduğu müddetçe daha güzel yerlere geleceksiniz. Buruk musunuz? Diye sorarsanız eğer. Evet. Buruğuz. Sizin gitmeniz Malatya adına büyük bir kayıp. Sizlerde bizlere hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN