Vali Toprak, Yaz Kur'an Kursu Açılışına Katıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vali Mustafa Toprak, Malatya Müftülüğünce Melekbaba Camiinde düzenlenen Yaz Kuran Kursunun açılış programına katılarak kursa iştirak eden kız ve erkek kursiyerlerle bir süre sohbet ederek yaz tatilinde güzel bir etkinlikle tatillerini değerlendiren çocukları tebrik etti.

Malatya Müftülüğünün düzenlemiş olduğu “Bu Yaz Olsun Camide Bütün Çocuklar” sloganı ile yürütülen Yaz Kuran Kursunun açılışını Melekbaba Camiinde gerçekleştiren ve kursiyer çocuklara hitap eden Vali Toprak “Sizlere kurs verecek olan görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, ayrıca sizleri bu kurslara gönderdiği için Annelerinize, Babalarınıza ve Aile bireylerinize de teşekkür ediyorum.

Bizler dinimizi iyi bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor, dinimizi iyi bir şekilde öğrenebilmek için dinimizin ana kaynağı Kuran-ı Kerimimizi ve Hazreti Peygamberimizin hayatını çok iyi bilmemiz gerekiyor.

Tüm camilerimizde bu gün yaz kuran kursları açıldı, tüm hocalarımız, cami imam hatiplerimiz, vaizlerimiz, görevli arkadaşlarımızdan, sizlerden bilmeyenler Elif Ba’dan başlamak suretiyle, bilenler de Kuran-ı Kerimi daha iyi öğrenebilmeleri adına eğitimlerinizi alacaksınız.

Yaz tatilinizi diğer etkinliklerle beraber burada da dinimizin değerlerini öğreneceksiniz. Burada sadece Kuran-ı Kerim öğretilmeyecek, Peygamberimizin hayatı, itikat, ibadet, ahlak vb. değerlerimiz konusunda da bilgilendirileceksiniz. Bu kurslara devam çok önemli kurslara aksatmadan devam etmelisiniz” dedi.

Açılışta Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz ve İl Müftüsü Ümit Çimen ile birlikte Müftülük yetkilileri de hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN