Vali Toprak, İslam Âleminin Mübarek Miraç Kandili'ni Kutluyorum

Vali Mustafa Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan Kandil Sütü Dağıtımı programına katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vali Mustafa Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan Kandil Sütü Dağıtımı programına katıldı.

Geçtiğimiz yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Malatya Damızlık Sığır Yetiştiricileri ile birlikte organize edilen ve Mevlid Kandili münasebeti ile gerçekleştirilen Kandil Sütü Dağıtımı programına bu günde Miraç Kandili münasebeti ile katıldı.

Bu yıl da Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Malatya Süt Üreticileri Birliği tarafından Yeni Cami'de Miraç Kandili münasebeti ile düzenlenen Kandil Sütü Dağıtımı programına katıldı.

Vali Toprak, yatsı namazı sonrası gerçekleşen programa vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu gözlenirken İl Müdürü Tahir Macit, Şube Müdürleri, Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerinin vatandaşlara Kandil Sütü Dağıtımını gerçekleştirdikleri standı İl Müftüsü Ümit Çimen ile birlikte ziyaret eden Vali Toprak süt dağıtımının tamamlanmasının ardından “Malatyalı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, bu müstesna gecenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN