Vali Toprak, İlimizdeki Bazı Komutanlıkları Ziyaret Etti

Vali  Mustafa Toprak,  Türk Silahlı Kuvvetlerinin ilimizde konuşlu bazı Komutanlıklarını ziyaret ederek, inceleme ve görüşmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vali  Mustafa Toprak,  Türk Silahlı Kuvvetlerinin ilimizde konuşlu bazı Komutanlıklarını ziyaret ederek, inceleme ve görüşmelerde bulundu.

Vali Toprak ilk olarak   Malatya 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Alay Komutanı Kara Pilot Albay Hakan Keleş ve pilotlar tarafından karşılanan Vali Toprak, Alay Komutanlığında Şeref Defterini imzaladıktan sonra yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak çalışmalarında ve özellikle terörle mücadelede yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi. Şehitler Anıtını da ziyaret eden Vali Toprak,  şehitlere olan minnet ve şükran duygularını ifade etti.
2 nci Ordu İstihkâm Alay Komutanlığını ziyaretinde de K. Alb. Tuncay Pekşen ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Toprak, Komutanlık Şeref Defterini imzaladıktan sonra Komutanlığın faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. K. Alb. Pekşen’le bir süre görüştükten sonra 2 nci Ordu Karargah Destek Grup Komutanlığına geçen Vali Toprak’ı burada 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ile Albay Özay Şahin karşıladı.

Komutanlıkta görevli komutanlar ve personelin de katıldığı karşılamada Vali Toprak, burada görevli tabip ve hemşirelerle de görüşerek çeşitli bilgiler aldı. Komutanlık Şeref Defterini imzalamasının ardından Komutanlık makamında görüşmelerine devam eden Vali Toprak, buradan ayrılmadan önce erinden en üst rütbedeki komutanına kadar tüm 2 nci Ordu Komutanlığı personelinin yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN