TİNGADER Malatya İl Başkanlığına Erayabakan Atandı

Uzun yıllardır basın sektöründe faaliyet gösteren ve Malatya Gündem Özel gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Kazım Erayabakan, kısa adı TİNGADER olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği'nin Malatya şube başkanlığına atandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genel Merkezi Isparta’da olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği, yurt çapında bünyesine tecrübeli gazetecileri alarak büyüyor. Gazetecilerin sorunlarını iyi analiz eden TİNGADER’İN yakın zamanda yurt çapında tecrübeli basın mensuplarıyla teşkilatlanarak hem tarafsız ve ilkeli yayıncılığın öncülüğünü yaptığını hem de basın mensuplarının sorunlarının çözümü noktasında gayet güzel çalışmalar içerisinde olduğunu belirten Kazım Erayabakan, Malatya’da da bizleri bu çatı altında görmek isteyen Sayın Genel Başkanımız Mehmet Ali Çelik beye ve kurucu yönetime teşekkür ettiğini söyledi.

 Bir açıklama yapan Erayabakan “ gazetecilerin, özellikle internet yayıncılığının maalesef önüne geçilemeyen, korsan yayıncılar nedeniyle oldukça sıkıntılı olduğunu biliyoruz. Gazetecilik mesleği onurlu bir meslektir, bu sektördeki işini gayet iyi yapan arkadaşlarımız maalesef bahsettiğimiz korsan yayıncılar, yani hiçbir belgesi olmayan, vergi levhası dahi bulunmayan internet haber sitelerinin yüzünden töhmet altında kalıyorlar.

Biz TİNGADER olarak bu noktada tüm basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağız ve emeklerinin heba edilmemesi için elimizden geleni yapacağız. TİNGADER yakın zamanda bütün yurt çapında şube başkanlıklarını tamamlayıp tüm sektörün en büyük destekçisi olacaktır “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN