Şehitlerimizin Emanet Bıraktığı Vatan Topraklarına Sonsuza Kadar Sahip Çıkacağız

Yeşilyurt Kent Konseyi Motosiklet Çalışma Grubu'ndan Şehit Fethi Sekin'in Kabrine Ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzmir’deki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin’in Elazığ Baskil İlçesi Doğancık Köyündeki kabrini ziyaret programı düzenleyen Yeşilyurt Kent Konseyi Motosiklet Çalışma Grubu üyeleriyle, Hilal Park 15 Temmuz Milli İrade Anıtı önünde ki uğurlama programında bir araya geldi.

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organizasyonu yapılan ‘Şehit Fethi Sekin’in Mezarına Ziyaret’ etkinliği nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi Hilal Park 15 Temmuz Milli İrade Anıtı önünde gerçekleşen programda, minik öğrenciler tarafından okunan kahramanlık şiirleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Yeşilyurt Kent Konseyi Motosiklet Çalışma Grubu üyeleri ile Malatya Motosikletçiler Dernek Üyelerini  tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, okudukları şiirlerle gönülleri mest eden minik öğrencilerle tek tek sohbet edip, satranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Vatan ve bayrak uğrunda canlarını feda eden bütün şehitleri saygı ve minnetle yâd ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Yeşilyurt Kent Konseyimiz ile yeni kurulan Motosiklet Çalışma Grubumuz tarafından bu haftanın ruhu ve anlayışına uygun özel bir programa ev sahipliği yapıyorlar.Kent Konseyimiz, kendi bünyesinde kurduğu sosyal ve sportif aktivite gruplarıyla farkındalık oluşturmaya devam ederken, bugün ki özel bir etkinlikte sporcularımız, çocuklarımız vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duymaktayız. Malatya Motosiklet Derneğimizle yapılan işbirliği neticesinde kurulan motosiklet çalışma grubumuzda ilk etkinliğini İzmir’deki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin’in Elazığ Baskil İlçesi Doğancık Köyündeki kabrini ziyaretle başlatmış olacak. Hilal Parkımız içerisinde 15 Temmuz Milli İrade Anıtının önünde çocuklarımızın o temiz ve saf duygularıyla okudukları vatan ve memleket şiirleri ise hepimizi duygulandırdı.Çok güzel ve etkileyici bir organizasyonu daha Yeşilyurt’umuzda hayata geçirmenin onurunu yaşıyoruz.Motosikletçilerimiz, kendilerine verdiğimiz karanfilleri şehidimiz Fethi Sekin’in mezarına bırakıp, aileleriyle buluşacaklar ve Kuran’ı Kerim okuyup dua edecekler. Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda ve hain saldırılarda şehitlik şerbeti içen asker, polis ve sivil vatandaşlarımız vatan ve bayrak uğrunda canlarını feda eden kahramanlardır. Onların bize emanet ettiği vatan topraklarına sonsuza kadar sahip çıkıp, koruyacağız. Böylesine anlamlı ve özel organizasyondan dolayı Kent Konseyimize, motosikletçilerimize ve bu özel programda bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Vatanın ve milletin bekası, bizlerin can güvenliği için canını hiçe sayan şehidimiz Fethi Sekin ve tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil, hastanelerde tedavi gören kardeşlerimize ise acil şifalar dileriz.” diye konuştu.

Etkinliğe katılan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, “ Bu ülkenin düşmanı bitmez ama kahramanı, şehidi, canıyla bu ülkeyi koruyan kahramanları da asla bitmez. Cennet vatan için şehadet şerbeti içen bütün şehitlerimizi rahmetle, saygıyla yâd ediyoruz. Yeşilyurt Kent Konseyimizin Motosiklet Çalışma Grubu üyelerimizde İzmir’de hain terör örgütü mensuplarına karşı son mermisi kalana kadar kahramanca mücadele edip şehit düşen Fethi Sekin’in kabrini ziyaret edecekler, dua edecekler. Bu etkinlikten dolayı Kent Konseyimizi ve Motosiklet Çalışma Grubu üyelerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

Malatya 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Şehit Fethi Sekin’in kabrine gerçekleşecek ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyini tebrik ederken, Malatya Motosikletçiler Dernek Başkanı ve Üyeleri de, anlamlı ve değerli bir organizasyonunun paydaşı olmaktan onur duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Elazığ’a hareket eden Yeşilyurt Kent Konseyi Motosiklet Çalışma Grubu üyeleri ile Malatya Motosikletçiler Dernek Yönetiminde yer alan motosikletçiler, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in Elazığ Baskil İlçesi Doğancık Köyünde ki kabrini ziyaret edip, dua ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN