Sanatçı İlhan İlbey'den Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Türk Hak Müziği sanatçısı İlhan İlbey, Malatya'da katıldığı bir Program'da Malatyalılarla buluştu. Sanatçı İlhan İlbey, Bir program nedeniyle Malatya'da bulunarak bazı ziyaretlerde bulunmuştur. Başta Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Hak Müziği sanatçısı İlhan İlbey, Malatya’da katıldığı bir Program’da Malatyalılarla buluştu. Sanatçı İlhan İlbey, Bir program nedeniyle Malatya’da bulunarak bazı ziyaretlerde bulunmuştur. Başta Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı ziyaret etti.

Türk Hak Müziği sanatçısı İlhan İlbey, Ben Malatya’yı seviyorum ve Malatyalıları seviyorum. Ben Adıyamanlıyım ama Adıyaman ve Malatya Benim için aynı iki kardeş şehirdir. Kültürlerimiz zaten aynıdır ve hep iç içe olduk. Bundan sonrada Allah’ın izniyle iç içe olacağız ve kardeşçe yaşayacağız. Ülkemizin her şehri iyidir ve güzeldir bizler birlik içinde olduğumuzda hep başarılı oluyoruz. Ben zaman zaman Malatya’da değişik programlara katılıyorum ve yeter ki bizleri davet etsinler her zaman emirlerinde olduğumu burada belirtmek isterim dedi.

Malatya’da bir düğün programına davet edildim ve bu düğün programına katıldım. Gerçekten katıldığım bu program çok güzel geçmiştir. Bizler zaten yabancı olmadığımız için yabancılık çekmiyoruz. Ben Malatyalıları seviyorum. Zaman zaman festivallere ve yine özel günlerde Malatya’ya gelirim ve Allah herkesten razı olsun dedi.

Türk Hak Müziği sanatçısı İlhan İlbey, Bizler Malatya’da bulunmakta mutluluk duyuyorum,  Çok değer verdiğim abim ve Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızı ziyaret ettik. Tabi ki Malatya’ya gelip de Sayın Başkanımızı ziyaret etmeden gitmek olmaz ve olamaz. Sayın Başkan Zeki Dağ Abimiz yıllardır basın sektörünün içinde biri olarak, basına çok emeği olmuştur. Bence Malatya Basınına ve yine il dışında çok önemli çalışmalar yapmışlardır ve güzelliklere güzellik katmışlardır. Kendi basın mesleğinde gerçekten çok başarılı olmuşlardır. Ben Sayın Başkan Zeki Dağ’ı çalışmalarından dolayı ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ve bizleri ziyarete gelen sanatçı kardeşim İlhan İlbey’e şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve Malatya’mıza ve derneğimize hoş geldiniz dedi.

Başkan Dağ, Tabi ki sanatçılarımız bizler için çok önemlidir ve bizlerde sanatçılarımıza önem veriyoruz. Hele hele bir sanatçı dostumuzun ziyareti ayrı bir güzelliktir. Bu vesileye bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. İlhan İlbey Kardeşimiz bir program için Malatya’mıza gelmişlerdir ve bu vesileyle bizleri unutmadan ziyaret etmişlerdir. Tabi ki dostlar bir birlerini unutmamalıdır. İşte dostlarını unutmayan sanatçı kardeşimiz İlhan İlbey’de bu dostluğumuzu unutmamıştır.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Türk Halk Sanatçısı İlhan İlbey’e bundan sonraki yaşam hayatında ve yine mesleğinde başarılar diliyorum dedi. Bizler İlhan kardeşimizi seviyoruz ve kendilerine önünde daha uzun yılların olduğu meslek hayatında başarılar diliyorum dedim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN