Rektör Karabulut'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet korunacak, yaşatılacak ve kuruluş ruhu hep canlı kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyoruz” dedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un Cumhuriyetin 97,. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesaj şu şekilde:

97. yıldönümüne erişmenin onur ve gururuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti;  kan ve ateş çemberi içinde büyük acı,  her türlü yokluk, imkansızlıklar ve sıkıntılar içinde her karışı şehit kanlarıyla sulanarak kuruldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kurtuluş ve kuruluş mücadelesiyle mazlumlara umut olan Türkiye Cumhuriyeti’miz, bugün de gönül coğrafyamızın,  dünyadaki mağdurların ve mazlumların umut kaynağı olmayı sürdürüyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi mensupları sorumluluklarını hiçbir kuşkuya yer bırakmadan yerine getirecek, Cumhuriyetle taçlanan milli mücadele azmini bilimsel her alanda sahiplenecek ve yüceltecektir.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet korunacak, yaşatılacak ve kuruluş ruhu hep canlı kalacaktır.

Milli bayramımızı başımız dik, istiklal ve istikbalimize güvenle bakarak coşkuyla kutluyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN