Polat, Ramazan Ayının Heyecanını Toplumun Tüm Kesimleriyle Birlikte Yaşıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı MİAD Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı MİAD Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen meydan iftarında ise ilimizde misafir edilen Suriyeli aileler ve çocuklar aynı sofrada iftar yaptı.

MİAD Sevgi Evlerinin bahçesinde düzenlenen iftar programına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MİAD Sevgi Evleri Müdürü Nevzat Algül, Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği ( YADER ) Başkanı İlhan Yavaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut ile koruyucu aileler ve çok sayıda yetim, öksüz ve kimsesiz çocuk katıldı.

Sevgi Evlerinin minik sahiplerinin yanı sıra koruyucu ailelerin yanında kalan çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, iftar sofrasında beraber oldukları tüm çocukları kendi evlatları olarak gördüklerini söyledi.

“DEVLETİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİNE ÇOK İYİ İMKÂNLAR SAĞLIYOR”

Belediye Başkanı Polat, konuşmasında Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara devletin çok iyi imkânlar tanıdığına vurgu yaparak; “Sizlerin bir aile ortamında yetiştiğini görmekten, çok iyi eğitim aldığınızı görmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. İnşallah hepiniz gelecekte çok güzel konumlara, makamlara geleceksiniz, bizler buna inanıyoruz. Devletimiz sizlerin topluma faydalı bireyler olmanız için tüm imkânlarını seferber etmiş durumda, bizlerde yerel yöneticiler olarak bize aktarılan destekleri sizlere ulaştırıyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN HEPSİ BİZİM İÇİN DEĞERLİ, ONLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Ramazan ayında duyguların, sevgi-saygı ve karşılıklı yardımlaşmanın doruğa çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Kimsesiz, öksüz ve yetim çocuklarımızın yanı sıra koruyucu ailelerimizle iftar sofrasında bir araya gelmenin heyecanı içerisindeyiz. Değerli yavrularımızla bir arada olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Çocuklarımıza sahip çıkmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır. Geleceğimizin umudu olan bu çocuklarımızın hepsi bizim için değerli ve kıymetlidir” dedi.

Başkan Polat konuşmasının sonunda Sevgi Evlerinde kalan çocuklara hizmet eden tüm kademelerdeki personele ve koruyucu ailelere teşekkürlerini iletti.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ SURİYE’Lİ MUHACİRLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTURDU

Yeşilyurt Belediyesi ve Malat YA Şam Derneği işbirliğiyle Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen meydan iftarında Malatya’da misafir edilen Suriyeli aileler ve çocukları ağırlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN