Murat Gümüş Malatya'lı İş İnsanları E-Ticaret'te Kendilerini Geliştirmeli

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ( TÜMSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu ve...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ( TÜMSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Malatya Yeşilyurt Belediye Meclis  Üyesi  Murat Gümüş, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

İş İnsanı Murat Gümüş tüm Dünya’da olduğu gibi Ülkemiz ve Malatya’mızda 2020 yılında koronavirüs salgınında ciddi etkilendi. Başta salgından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Ailelerine sabır diler tüm hastalarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmasını dilerim. Dediğim gibi 2020 yılı gerçekten her anlamda zor geçti. Özellikle ekonomik olarak biz iş insanlarını da  çok ciddi etkiledi. Bir çok iş yeri iflas eşiğine geldi  yada kapatmak zorunda kaldı. Tüm dünyanın etkilendiği bu salgında Devletimiz İş insanlarımız ve ekonomimizin az etkilenmesi için tüm imkanlarını seferber etti. Bizlerde İş İnsanları olarak pandemi sürecini az zararla  atlatmaya çalışıyoruz. Bu anlamda görüldü ki pandemi boyunca sadece büyüyen sektörlerin başında e-ticareti aktif kullanan firmalar kazançlı çıktı. Bizde TÜMSİAD olarak Türkiye ve Malatya geneli özellikle üyelerimiz ve iş insanlarına e-ticaret konusunda bilgilendirme ve eğitimler vermeye devam edeceğiz. 

Murat Gümüş ayrıca Yeşilyurt Meclis Üyesi olması münasebetiyle Belediyemizin çalışmaları konusunda da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz Kadim Yeşilyurt’un tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkarak ciddi yatırımlar yapıyor. Yeşilyurt  Malatya’nın ve Bölgenin cazibe merkezi olma yolunda ciddi ilerliyor.  İnşallah 2021 yılı 2020 yılından çok farklı olur. 2021 yılının başta Malatya’mıza , Ülkemize ve tüm Dünya  insanlarına Sağlık , Huzur ve Barış getirmesini diliyorum. Siz Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu ve Tüm Üyelerinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Sizler her zaman Malatya’nın ve Ülkenin özgür ve tarafsız basını oldunuz. Devletimizin ve Milletimizin birlik ve bütünlüğünden  taviz vermeden yayın politikasını devam ettirdiniz. Bu duyarlılığınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya’mızın sevilen İş İnsanı Murat Gümüş bizlerin ve Malatya’lıların yakından tanıdığı bir isimdir. Yıllarca Malatya’da görev yaptığı tüm platformlarda ve STK’larda Malatya’mıza en iyi hizmeti vermek için elinden gelen gayreti gösterdi. İşletmecisi olduğu Tarihi Nostalji Konağı Malatya Kültürünü , Yöresel Yemeklerini gelecek kuşaklara aktarılması yolunda  misyon üslendi.  Tarihi Nostalji Konağı Malatya’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezi oldu. Ziyaret vesilesiyle bende  şahsım ve Yönetim kurulum adına gerek İş hayatında gerekse Yeşilyurt Belediyesi Meclis  Üyeliği çalışmalarında başarılar diliyorum.  2021 Yılının yeni umutların yeşerdiği korona salgınının bir an önce bittiği bir yıl olmasını diliyorum. Tüm Milletimizin yeni yılı kutlu olsun…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN