MHP Heyetinden Muhtarlara Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Yönetim....

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Yönetim İnönü Mahallesi Muhtarı Abdulgazi Atabey, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci ve Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbazı ziyaret etti.

Yeşilyurt Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya yaptığı açıklamada; “Muhtarlarımızın mahallenin sorunlarını dile getiren birimlerdir. Genel ve yerel sorunların ilgili kuruluşlara iletilmesinden köprü rolü oynayan bunların çözümlenmesini sağlayan yerel yönetimlerdir. Muhtarlık Osmanlıdan Cumhuriyete taşınan önemli bir yerel yönetim birimidir. Yerel yönetimler, gerek demokratik hayatta oynadıkları roller, gerekse kamu hizmetlerinin halka sunulmasında ve erişiminde yüklendikleri fonksiyonlar sebebiyle yerel halkın yönetime katılmasının ilk aşamasıdır. Dedi.

Başkan Kaya, “Değerli Muhtarlarımız ve Muhtarlar derneği başkanımıza misafirperverlikleri için teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz. Adaletle hükmedenlerden Allah razı olsun. İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN