MHP Battalgazi İlçe Yönetimi, Teşkilat Başkanları İle İftarda Buluştu

Mhp Battalgazi ilçe Başkanlığı ve yönetimi, MHP Teşkilat Başkanları ile iftar yemeğinde buluştu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İftar yemeğine MHP İl Başkanı, MHP Battalgazi İlçe Başkanı, Yeşilyurt İlçe Başkanı, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı, MHP İl Kadın kolları Başkanı, Ülkücü İşçiler Derneği Bölge Başkanı katıldı.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı,  ‘‘MHP Battalgazi ilçe başkanlığımızın vermiş olduğu iftarda teşkilat başkanlarımızla bir araya geldik. Allah birliğimizi daim etsin. Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı ramazanlığa kavuşmuş bulunmaktayız. Rabbim hepimize bu aydan hakkıyla faydalanmayı nasip etsin ramazanımız mübarek olsun.” Dedi.

Başkan Samanlı, Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkışından sonra yüksek gerilim hattına takılması sonucu Onüç askerimizin şehit olmasından dolayı Malatyayı veTürk Milletini yasa boğduğunu belirtti. Başkan Samanlı, “Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde Kato Dağı'nı hainlere dar eden Onüç şerefli Türk askerini taşıyan helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılmıştır. Hemşehrimiz, İlk Kadın Jandarma Komutanı Yarbay Songül Yakut kardeşimizin de aralarında bulunduğu Onüç kahramanımız şehit düşmüştür. Malatyalı hemşerimiz Yarbay Songül Yakut ve tüm aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Vatan sağolsun, Millet varolsun, hepimizin başısağolsun.” dileklerini ifade etti.

Başkan Samanlı, Kendisi ve yönetimin MHP teşkilatlarında uzun yıllardır içinde bulunduğunu ifade etti. Samanlı, “Onun için göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiç durmadan Malatya'da yaşayan siyasi görüşü ve etnik kökeni ne olursa olsun herkesi kardeşimiz bildik. Bu vatanın bu milletin çocuğu bildik. Onun için Malatya'da yaşayan her bireyin gönlüne yüreğine dokunmak için, memleketimizin birliği ve beraberliği için her türlü istişareleri yapacağız ve yapmaya da hazırız.  15 Temmuz Darbe girişiminde özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Ekibinin duruşu bu ülkenin her bir vatandaşını fazlasıyla cesaretlendirmiştir.  MHP ve Ülkücüler uzun zamandır  dışarıdaki düşmanları ve içeride ki hain işbirlikçileri ile ciddi mücadele vermektedir. Tabi ki MHP’nin ve Ülkücülerin hedef seçilmesi tesadüf değildir. Çünkü, MHP ve Ülkücüler bu ülkenin Sigortasıdır. Biz bu bilinç içerisinde ülkemizde ki her bir ferdi öz kardeşimiz  bildik.  Öz kardeşlerimizi ve Bu Vatanın her bir karışını canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN