Memleket Partisi'nden Akcadağ Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Akcadağ Dayanışma Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Akcadağ Dayanışma Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. Başkan Burca Benay Turfanda Çinkılıç,  Memleket Partisi Olarak, Bugün Akçadağ Yardımlaşma Derneği Tarafından Yapılan Olağan Kongresinde Yeni Yönetim Kuruluna Seçilen Başkan Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk ve Görevlerinde Başarılar Diliyorum Dedi.

Başkan Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Bizler Memleket Partisi Olarak STK'larımıza önem veriyoruz ve STK'larımızın fikirleri bizler için önemi çok ve fikirlerine ihtiyacımız vardır. Bizler siyasiler ve STK'larla birlikte Ülkemizin ve Malatyamızın her platformda birlik içinde olmalıyız, Ülkemiz, yine Malatyamızın daha güzel yerlere gelmesi için gece gündüz demeden çalışmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte çalışmalıyız ve hizmet etmeliyiz dedi.

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Bizler Memleket Partisi Malatya İl Yönetim Kurulu Olarak Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Başkan Murat Maskar ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.  Başkan Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Genel Sekreter ve Muhasip, Tuğba Farımaz, Başkan Yardımcıları Deniz Şahin, Ramazan Bozkurt, Mehmet Fatih Gönültaş, Fatih Serkan Erkuş, Tüm yönetim kuruluna şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.


Akcadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Derneğimizi ziyaret eden  Memleket Partisi Malatya  İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Murat Maskar, Başkan Benay Hanımın bu ziyaretleri bizleri memun etmiştir ve kendilerine siyasi hayatında başarılar diliyorum dedi.


Başkan Murat Maskar, Dernek hakkında bazı bilgiler verirken şöyle dedi. Başkan Maskar, Bizim derneğimizin amacı birlik ve beraberliğin sağlanması için hep birlik içinde olmalıyız ve Ülkemize ve yine Malatyamıza hizmet etmek için elbirliğiyle çalışmalıyız. Derneklerin amacı hep birlik  ve bereberlik içinde olmalı ve bulunduğunu o İlin daha güzel yerlere gelmesi için katkı sağlamalıdır. Bizler Akçadağ Derneği olarak Malatya ve Akçadağ İlçemiz için yapılacak her çalışmaya dernek olarak çalışacağız ve hizmet edeceğiz.

Akcadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Derneğimizi ziyaret eden Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Burca Benay Turfanda Çinkılıç, Yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Maskar, Ülkesini ve Bayrağını , Kuranını seven herkese derneğimiz açıktır ve açık olacaktır. Yeter ki bizler Ülke olarak Ülkemiz için hep birlik içinde olalım dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN