MASKİ, Kale İlçesi'ne Atıksu Arıtma Tesisi Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kale İlçesi'ne yapılacak olan 8 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atık Su Arıtma Tesisi projesine devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kale İlçesi’ne yapılacak olan 8 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atık Su Arıtma Tesisi projesine devam ediyor. Tesis, çevre kirliliğinin önlenmesinde önemli rol üstlenecek. MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Kale Belediye Başkanı Murat Koca’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

BAŞKAN KOCA: MASKİ’DEN RAZIYIZ           

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Kale Belediye Başkanı Murat Koca, “Kale İlçemizin alt yapı sorunları ile ilgili istişare etmek için bir araya geldik. İlçemizin en büyük sorunu atıksu arıtma tesisidir. Vatandaşlarımızla gerekli görüşmelerimizi yaptık. İşi kolaylaştırarak inşallah en kısa zamanda bu sorunumuzda giderilmiş olacak. Kale halkı olarak MASKİ’den razıyız. Emeklerinize teşekkür ediyoruz. İlçemize yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese İlçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

KARATAŞ: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN           

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ise, “Kale ilçemize yaptığımız ve yapacağımız yatırımları değerlendirmek adına belediye başkanımız ile bir araya geldik. Hızla gelişen ilçemizin en büyük sıkıntısının arıtma tesisi olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda bu yıl arıtma tesisimizi yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize bağlı diğer mahallerimizin gerek içme suyu gerekse kanalizasyon ile alakalı sorunlarının büyük bir bölümünü çözdük. Kalanlarını da yıl içinde çözeceğiz. Alt yapı çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziyaretin ardından MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Kale Belediye Başkanı Murat Koca ve AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur, Atıksu arıtma tesisinin ve kanalizasyon hattının yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN