MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak Muhtarıyla Toplantı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak İlçesi'ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve muhtarlar katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Kuluncak İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya; Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve muhtarlar katıldı.

BAŞKAN CENGİZ: İLÇEMİZ SAĞLAM ALTYAPIYA KAVUŞACAK

Toplantıda konuşan Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, ilçenin yol ile ilgili bir sıkıntısının kalmadığını belirterek, altyapı ilgili ise ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaların başladığını kaydetti. Başkan Cengiz, “MASKİ Genel Müdürümüz ve ekibi muhtarlarımızla bir araya gelip, taleplerini dinlemek için ilçemize teşrif ettiler. Sayın muhtarlarımız taleplerini yazılı ve sözlü olarak ulaştırabilirler. Memet bey daha önce Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanıydı ve ilçemizin yol ile alakalı sorunu kalmadı. Bu başarısını MASKİ Genel Müdürlüğü görevinde de görüyoruz. Acil ihtiyaç olan yerlerde çalışmalar başladı. Tüm sorunlarımızın çözüme kavuşması için yoğun mesai harcanıyor. En kısa sürede ilçemize sağlam altyapı inşa edilecek. Ben bu vesileyle Memet Mert'e ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ MERT: ORGANİZE BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Kuluncak İlçesi’nin alt ve üstyapı çalışmalarının organize bir şekilde yapıldığını söyleyen MASKİ Genel Müdürü Memet Mert ise, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yol asfalt daire başkanlığı ile ortak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarını kontrollü bir şekilde beraber yürüttüğümüz zaman başarılı oluruz. Kuluncak'a gelirken evimize geliyor gibi oluyoruz. Başkanlarımızla beraber güzel bir ekip ruhumuz var. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak sayın başkanımızın emrindeyiz. Buranın ev sahibi sözcüsü, kaymakamlıktan sonra belediye başkanımızdır. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Bizler de bu ekip ruhuyla elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çalışmalarımızı yıllara yaymadan en kısa sürede tamamlayacağız. Kuluncak'a sık sık geliyoruz. Bugün ki geliş amacımız, muhtarlarımızın taleplerini almak ve bu kapsamda projeler hazırlayıp hayata geçirmektir. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın yakın takipçisi olduğu ve kesin talimat verdiği bir iş var. 'Arızalar beklemeyecek anında çözülecek' diyor. Bizlerde bu doğrultuda hareket ediyoruz" diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN