Manisaspor 2-2 Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Manisa'dan 1 Puan Çıkarttı 2 - 2

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Manisa FK ile Yeni Malatyaspor 2-2 berabere kaldı.

Manisa FK    2 - 2    Yeni Malatyaspor

Manisa FK, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Manisa FK'nın golleri 52. dakikada Adem Büyük ve 89. dakikada Batuhan Kör'den geldi.  

Yeni Malatyaspor'un  gollerini ise 10. ve 63. dakikalarda Cengizhan Akgün kaydetti. Yeni Malatyaspor'da  maçın uzatma bölümünde Osman Haqi kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Yeni Malatyaspor'u puanı 2 oldu.  Manisa FK ise puanını 7'ye çıkardı.  

Spor Toto 1. Lig'in 6. Haftasında  Yeni Malatyaspor  16 Eylül Cuma Günü Saat 20:00'da  Yeni Malatya Stadyumunda İzmir  Altay'ı Konuk Edecek.

Stat: Mümin Özkasap

Hakemler: Yiğit Arslan, Mehmet Kapluhan, Kemal Mavi

Manisa FK: Ömer Kahveci, Muhammet Taha Şahin (Dk. 70 Ba), Ayberk Karapo, Domgjonas, Çağrı Giritlioğlu, Burak Altıparmak (Dk. 76 Batuhan Kör), Nizamettin Çalışkan, Prib (Dk. 30 Selim Ilgaz) (Dk. 70 Grezda), Gakpa, Diallo, Adem Büyük

Yeni Malatyaspor: Abdülsamed Damlu, Taha Gür, Barış Başdaş, Awuku, Arda Hilmi Şengül, Haqi, Donsah (Dk. 83 Atakan Müjde), Doğukan Emeksiz (Dk. 77 Berat Mert), Cengizhan Akgün (Dk. 83 Mert Miraç Altınbaş), Oğün Özçiçek, Malle

Goller: Dk. 10 (penaltıdan) ve Dk. 63 Cengizhan Akgün (Yeni Malatyaspor), Dk. 53 Adem Büyük, Dk. 89 Batuhan Kör (Manisa FK)

Sarı kartlar: Dk. 37 Cengizhan Akgün, Dk. 59 Donsah, Dk. 60 Abdülsamed Damlu Dk. 60 Barış Başdaş, Dk. 90+5 Malle, (Yeni Malatyaspor), Dk. 60 Domgjonas, Dk. 90+2 Çağrı Giritlioğlu, 90+5 Ayberk Karapo, Dk. 90+7 Adem Büyük (Manisa FK)

Kırmızı kartlar: Dk. 59 Cihat Arslan (Teknik direktör), Dk. 90+5 Haqi (Yeni Malatyaspor)

Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana her zaman yanlarında olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Yeni Malatyaspor konusundaki hassas duruşunun kendilerine güç verdiğini kaydetti.

Son olarak takım otobüsünün kullanım hakkının alınması noktasında gerekli mali desteği sunan Gürkan'ın bu düşünceli davranışının tüm Malatyalıları olduğu gibi kendilerini de memnun ettiğini aktaran Yaman, "Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Gürkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim olarak sorunsuz bir kulüp olma yolunda her geçen gün biraz daha mesafe kat ettiğimiz gerçeğinden hareketle büyük camiamıza artık daha umut var cümlelerle seslenebiliyoruz. Bu takım iyi yerlere gelecek. Yeter ki inanalım." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN