Malatyalı Karate Milli Takım Teknik Kurul Üyeleri İlimizi Ziyarete Geldiler

Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Karate Teknik Kurul Üyeleri aynı zamanda hemşerimiz olan Timur DOĞAN, ve Kaan YAVAŞOĞLU İlimizi  ziyarete geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu Milli Takım Karate Teknik Kurul Üyeleri Malatyalı hemşerimiz olan Timur DOĞAN Ve Kaan YAVAŞOĞLU Ortak Basın Açıklaması'nda: ''Bugün Malatya'da yani  kendi memleketimizde olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bizler Türk Karatesi'ne hizmet için varız.Bugünün  küçükleri yarının büyükleri olacak olan sporcularımıza en iyi şekilde de hizmeti etmek bizlerin boynunun borcudur. Bundan sonra da Malatyalı sporcuların ilerlemesinde ve gelişmesinde üzerimize düşen ne var ise elimizden gelenin en iyisini sergileyeceğiz. Malatyalı olmak bir ayrıcalıktır bir gururdur. Bundan sonra Allahın izniyle plakamız 44 Karatemizde dört dörtlük olacak.''  İfadesini kullandı.

Karate Teknik  Kurul  Üyesi  hocalarımızla beraber misafir gelen Kurul Üyeleri'nden  Süleyman ORHAN ise konuşmasında:''İlk kez Malatya'da olmanın keyfini ve gururunu yaşıyorum.  Sizlerin sayesinde çok güze,l keyifli ve neşeli vakit geçirdik  gerçekten Malatya gezmeye değer bir ilimizdir. Kurul Arkadaşlarımında  ifade ettiği gibi bizler güzelim Türkiyemizin neresi olursa olsun hizmete ve sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Bunun için bugün buradayız.  Misafirperverliğiniz ve hizmetleriniz için bir kez daha teşekkür ederim ''Dedi.

 

Türkiye Karate Federasyonu Malatya İl Temsilcisi ve aynı zamanda Çelik Spor Kulübü Kurucusu Mustafa ÇELİK  konuşmasında:'' Hocalarımızın Malatyamızı ve bizleri ziyaret etmesi bizleri  çok onurlandırdı.Kendilerine bu ziyaretten ötürü ilimiz adına çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçde değerli hocalarımızla hep istişare halinde olup ilimizdeki sporcularımızı Milli Takımlara göndermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Desteklerinden ötürü kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ederiz.'' İşimiz aşkımız Karate.'' Diyoruz. Malatya İli'nden İnşallah Milli Takıma sporcu çıkartacağız. Türk Bayrağı'nı göklere dalgalandırmak ilimiz adına en büyük hedefimiz ve idealimiz.''Dedi.

 JSKA Malatya İl Temsilcisi ve Aynı zamanda Milli Hakem ve antrenör olan Muhammet Kemal GÜLŞEN  Konuşmasında:''İlimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı  kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ederiz, hoş geldiler sefalar getirdiler. Malatyalı olupta Türkiye Karate Federasyonu'nunda en iyi kurulda görev alan hocalarımız ilimizin gurudur. Malatya olarak hocalarımızla gurur ve onur duyuyoruz. Her şey güzelim Malatyamız için, İnşallah hocalarımızın desteği ile ilimizde bir çok Milli Sporcuyu  Milli Takımımıza çıkartacağız. Bir kez daha hocalarımıza ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Malatya Çelik Spor Kulübü ve Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü Caner AYGÖREN konuşmasında:'' Malatyamızda Türkiye Karate Federasyonu Ümit ve Genç Karate Milli Takım Antrenörü hocalarımızı ağırlamak ve onlarla bir araya gelmek bizleri onure ve mutlu etti gerçekten çok sıcak bir muhabbetleri vardı çok mütevazı ve alçak gönüllü hocalarımızdı. Onların Karate Tecrübeleri'ni dinlemek gerçekten büyük bir fırsat ve şanstı yolları açık olsun ifadelerini kullandı. Bütün hocalarımız Milli Takım için elinden gelenin çok çok fazlasını yapıyor ve her an o milli ruhla hareket ediyorlar. Bu konuda Milli Takım Antrenörlerimiz;  Kaan YAVAŞOĞLU,  Süleyman ORHAN ve Timur Doğan hocalarımız gerçekten bizlere örnek oldular. Biz Malatya olarak hocalarımızı çok sevdik her zaman hocalarımızın başımız üstünde yerleri var. Malatya artık hocalarımızın da bir evi ''İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN