Malatya'da Ramazan Geceleri Bir Başka Geçiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 'Malatya Ramazan Geceleri' coşkulu bir şekilde devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen “Malatya Ramazan Geceleri” coşkulu bir şekilde devam ediyor. Birbirinden özel etkinliklerle vatandaşları eski Ramazanların atmosferine taşıyan etkinliklere vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. 

Büyükşehir Belediyesi yanında teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan Geceleri her gece farklı etkinliklerle Malatyalılarla buluşuyor. Özellikle eski Ramazanlara özlem duyan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Gecelerinde Ramazan’ın maneviyatına uygun bir şekilde programlar tertip ediliyor. Büyük bir Ramazan coşkusunun yaşandığı Gecelerde, Kur’an ziyafeti ve ilahilerin yanı sıra özellikle eski Ramazanları çağrıştıran Karagöz ve Hacivat gösterileri de yapılıyor.

Kentteki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcilerinin de ağırlandığı Ramazan Gecelerinde son olarak Tasavvuf sanatçısı Hafız Habib İbar ve ekibi sahne aldı. İbar ve ekibi ilahi ve ezgileriyle gönülleri mest etti. Programda konuşan Hafız Habib İbar, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, kendilerini davet ettiği için Kültür A.Ş.’ye teşekkür etti.  Programın sonunda ise vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı yapıldı.

Programa Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Oymak ve TÜGVA Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN